| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Co studiujesz, ewentualnie co studiowałeś/łaś lub co zamierzasz studiować?? |
| humanistyczne |
|
35% |
[ 7 ] |
| społeczne |
|
15% |
[ 3 ] |
| filologie, języki obce |
|
15% |
[ 3 ] |
| medyczne |
|
5% |
[ 1 ] |
| techniczne |
|
15% |
[ 3 ] |
| matematyczne |
|
0% |
[ 0 ] |
| przyrodnicze |
|
10% |
[ 2 ] |
| ekonomiczne |
|
5% |
[ 1 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 20 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Bergisel

|
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 20:19 Temat postu: |
|
|
Grunt, żeby robić to co się lubi. Lubujesz się w bezprawiu?  _________________ "Już nie zgaśnie ogień w nas,
tak się kocha tylko raz. " |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Katty_2005

|
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 20:21 Temat postu: |
|
|
No nie. Ale w prawie też nie. Lubię równowagę.  _________________ Jeśli czegoś nie widać nie znaczy, że tego nie ma |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ainterior

|
Wysłany: Sob Paź 10, 2009 23:37 Temat postu: |
|
|
Będę mało oryginalna jak widzę Ja- pierwszy rok polonistyki. _________________ Jestem kobietą, heloł...! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
swistunka

|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 12:44 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Ja- pierwszy rok polonistyki. |
O ... a jaki wydział (czy tam kierunek - nie znam się na nazwach )? Polonistyka - polonistyka, polonistyka - wiedza o kulturze, polonistyka - edytorstwo?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ainterior

|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 22:18 Temat postu: |
|
|
Specjalność ,,dochodzi" dopiero na roku drugim, więc jeszcze mam czas do namysłu. Ale nastawiam się na dziennikarską  _________________ Jestem kobietą, heloł...! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
swistunka

|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 14:16 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Specjalność ,,dochodzi" dopiero na roku drugim, więc jeszcze mam czas do namysłu. Ale nastawiam się na dziennikarską Wink |
O, to dziwne. Nie spotkałam się jeszcze z takim czymś. Wszędzie, gdzie patrzyłam specjalności były już od pierwszego roku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
phantomka91

|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 20:40 Temat postu: |
|
|
Wybieram się na malarstwo, ewentualnie scenografię. (Choć bardziej skłaniam się ku temu pierwszemu kierunkowi) Zdaje sobie sprawę, że po studiach moje zarobki będą.. no cóż... trzeba się przygotować na trudną sytuację materialną. Jednak, jak stwierdziła Bergisel | Cytat: | | Grunt, żeby robić to co się lubi. |
I chyba jestem tego dobrym przykładem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ainterior

|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 20:47 Temat postu: |
|
|
Nie wiem jak jest na innych uczelniach. U mnie będziemy decydować się chyba w grudniu na to co w roku II będzie naszą specjalnością. _________________ Jestem kobietą, heloł...! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maratka

|
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 11:51 Temat postu: |
|
|
A ja studiuję ochronę środowiska... już 4 rok mi leci. Kiedyś był jeszcze mały epizod z biotechnologią- niestety plan zajęć był nie do ogarnięcia
Czytam dużo od małego, ale zawsze na lekcjach bardziej interesowała mnie matematyka i chemia
W zamyśle na przyszłość jest jeszcze filozofia lub iberystyka- pożyjemy zobaczymy  _________________ "Always look on the bright side of life" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
allebob

|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 13:01 Temat postu: |
|
|
ja administracje samorządową. pierwszy rok. zobaczymy jak to będzie _________________ matka. kochanka. kura domowa. studentka. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
goskaf1

|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 14:04 Temat postu: |
|
|
| a ja skończyłam Pedagogike Pracy i Poradnictwo Zawodowe, z ankiety wynika ze najwięcej humanistów czyta książki;) skoro na tym forum najwiecej takich ludzi zaznaczyło swoje studia.Coś w tym jest |
|
| Powrót do góry |
|
 |
18alexa18

|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 12:48 Temat postu: |
|
|
A ja pierwszy rok filologii germańskiej, specjalizacja nauczycielska ]:>
Pogermanizuję trochę młodych Polaków  _________________ Sunsetter... None Better... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|