| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Luthien_Sara

|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 16:18 Temat postu: |
|
|
Chętnie
A co tam masz na swojej liście (tylko z fantastyki jeśli można ) _________________ "Czas ucieka, wieczność trwa" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
William Fate

|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 20:21 Temat postu: |
|
|
Czarnoksiężnika nie czytałem, przeczytałem natomiast Najdalszy brzeg. Bardzo fajna książka, która nie jest nastawiona na walkę . Polecam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gdzieś_tam

|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 20:48 Temat postu: |
|
|
| Luthien_Sara napisał: | Chętnie
A co tam masz na swojej liście (tylko z fantastyki jeśli można ) |
Właśnie, ja też chętnie poznam tę listę - całą, nie tylko fantastykę, może nawet dopiszę coś do swojej (i tak długiej). Ciekawa jestem co inni czytają i będą czytac.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Psotka

|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 20:57 Temat postu: |
|
|
| Luthien_Sara napisał: | Chętnie
A co tam masz na swojej liście (tylko z fantastyki jeśli można ) |
Z fantastyki to pewnie nic czego byś nie czytała, bo Sapkowski (cokolwiek - żeby zobaczyć), trzecia część Eragona (to w najbliższym czasie), chciałam się zabrać za "Elantris" jak gdzieś znajdę i "Humoreski fantastyczne", które dostalam właśnie od Gandalfa Raczej dopiero zaczynam, czytałam może z 10, max 20 fantastycznych książek (w tych 20 to już Harry Potter ). Zwykle czytam raczej nie-fantastykę.
| William Fate napisał: | | Czarnoksiężnika nie czytałem, przeczytałem natomiast Najdalszy brzeg. Bardzo fajna książka, która nie jest nastawiona na walkę |
Właśnie, i dlatego mi się podobała
| gdzieś_tam napisał: |
Właśnie, ja też chętnie poznam tę listę - całą, nie tylko fantastykę, może nawet dopiszę coś do swojej (i tak długiej). Ciekawa jestem co inni czytają i będą czytac.  |
Oj lista jest naprawdę długa, bo kilka stron w zeszycie Myślę że jeśli to serio to raczej nadaje się na osobny temat. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luthien_Sara

|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 22:30 Temat postu: |
|
|
Oj lista jest naprawdę długa, bo kilka stron w zeszycie Myślę że jeśli to serio to raczej nadaje się na osobny temat.[/quote]
A czemu by nie?  _________________ "Czas ucieka, wieczność trwa" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Poszukiwacz

|
Wysłany: Sob Lip 11, 2009 11:17 Temat postu: |
|
|
Ubolewam nad tym, ale w Toruniu w żadnej księgarni czy bibliotece nie ma tej książki! SKANDAL! chyba będę musiał ją kupić przez internet.  _________________ Poszukiwacz i podróżnik po dzisiejszym internecie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luthien_Sara

|
Wysłany: Sob Lip 11, 2009 22:15 Temat postu: |
|
|
Nie mają "Czarnoksiężnika" ? Nie może być... Taka znana książka... No cóż zdarza się... _________________ "Czas ucieka, wieczność trwa" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Psotka

|
Wysłany: Sob Lip 11, 2009 22:31 Temat postu: |
|
|
No niestety ja też mam problem z tą książką jeśli chodzi o biblioteki. Pierwszą część chyba kupiłam w antykwariacie po angielsku, co troche utrudniło odbiór w bibliotece udało mi sie dostać dopiero drugą, a trzeciej cały czas szukam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luthien_Sara

|
Wysłany: Sob Lip 11, 2009 22:48 Temat postu: |
|
|
A nie ma w Gandalfie? _________________ "Czas ucieka, wieczność trwa" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Psotka

|
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 7:38 Temat postu: |
|
|
Szczerze mówiąc nie sprawdzałam, bo mam teraz (z powodu remontu całego mieszkania) włączony tryb mocno oszczędny A książki kuszą niestety I jest wiele takich, które chciałabym kupić  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Poszukiwacz

|
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 10:37 Temat postu: |
|
|
Ja szukałem i było całkiem sporo czarnoksiężników, więc może coś pomyliłem, ale żadnego "Czarnoksiężnika z Archipelagu"  _________________ Poszukiwacz i podróżnik po dzisiejszym internecie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luthien_Sara

|
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 12:36 Temat postu: |
|
|
Ja sprawdzałam i jest kilka zapowiedzi z tego cyklu np. Grobowce Athuanu i Tehanu.
Powinny więc się chyba niedługo pojawić. Ja osobiście ich nie posiadam, pożyczyłam od kuzyna  _________________ "Czas ucieka, wieczność trwa" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Psotka

|
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 15:24 Temat postu: |
|
|
Tehanu akurat mam w domu, brakuje mi cały czas tylko trzeciej części  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luthien_Sara

|
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 19:38 Temat postu: |
|
|
Fajna jest ta trzecia, trochę zaskakująca, ale bardzo ciekawa. Czekanie wzmaga apetyt, więc jeszcze bardziej się spodoba  _________________ "Czas ucieka, wieczność trwa" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Psotka

|
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 22:10 Temat postu: |
|
|
Zanim ją znajdę, zapomnę o czym były dwie poprzednie  |
|
| Powrót do góry |