| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Bergisel

|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 20:32 Temat postu: E-booki |
|
|
Mam pytanie: Czy bylibyście zainteresowani e-bookami o różnistej tematyce?Jeśli komuś odpowiada taki format książek, to sporządzę taką pierwszą wstępną listę i osobom zainteresowanym wysyłałabym książki mailem. _________________ "Już nie zgaśnie ogień w nas,
tak się kocha tylko raz. " |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Psotka

|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 21:27 Temat postu: |
|
|
Ja tylko, jeśli książka jest trudno dostępna w wersji papierowej i nie ma 800 stron. Nie mam siły tyle sie wślepiać w monitor niestety I tak mam dość kiepski wzrok. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bergisel

|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 21:52 Temat postu: |
|
|
Właśnie tak sobie myślałam, że większość (w tym ja też) woli papierowe wersje
Na razie mam takie popularne bardziej książki:
Paulo Coelho
Jacek Dukaj
Olga Tokarczuk
Stephen King
Robin Cook
Andrzej Sapkowski
Terry Pratchett
ale na specjalne zamówienie mogę czegoś poszukać, chociaż właśnie zazwyczaj mam książki bardziej popularne niż jakieś niszowe. _________________ "Już nie zgaśnie ogień w nas,
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ilona

|
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 11:28 Temat postu: Re: E-booki |
|
|
| Bergisel napisał: | | Mam pytanie: Czy bylibyście zainteresowani e-bookami o różnistej tematyce?Jeśli komuś odpowiada taki format książek, to sporządzę taką pierwszą wstępną listę i osobom zainteresowanym wysyłałabym książki mailem. |
A jak to wygląda wobec Prawa Autorskiego ? _________________ Książka to mój nałóg  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bergisel

|
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 15:11 Temat postu: |
|
|
No niestety, pewnie tak jak się domyślasz. _________________ "Już nie zgaśnie ogień w nas,
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ilona

|
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 15:16 Temat postu: |
|
|
Hmm.... jeśli tak, to czemu oferujesz coś niezgodnego z prawem ? _________________ Książka to mój nałóg  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bergisel

|
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 15:25 Temat postu: |
|
|
---------- 17:21 10.07.2009 ----------
Wiesz, nie każdego stać na książki. Poza tym to co proponuję jest ogólnie dostępne w internecie. Ja tylko to zebrałam razem po prostu.
Nigdy nie ściągałaś na przykład filmu przez net?
---------- 17:25 ----------
Rozumiem, że ze względu na to, że sama wydałaś książkę liczysz się bardzo z tym żeby wszystko było w porządku wobec autora. _________________ "Już nie zgaśnie ogień w nas,
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ilona

|
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 15:26 Temat postu: |
|
|
Nie - Nigdy nie ściągałam filmu z netu (ani nie pożyczałam od nikogo ściąganych)
- A jeśli kogoś nie stać na książkę, to może ją pożyczyć ... _________________ Książka to mój nałóg  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bergisel

|
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 15:31 Temat postu: |
|
|
---------- 17:29 10.07.2009 ----------
Szczerze to nie wierzę, że nigdy nie ściągałaś filmów, muzyki, gier itp. ale nie będę się spierać, bo wiem, że to jest w nielegalne, ale jak widać powszechne.
---------- 17:31 ----------
Więc żeby nie szerzyć piractwa proszę Moderatora o zamknięcie wątku lub usunięcie. Więcej się to nie powtórzy. _________________ "Już nie zgaśnie ogień w nas,
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 16:13 Temat postu: |
|
|
Zamykam na prośbę autorki.
Mod. _________________ FaceBook