Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

A gdyby tak...
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Uwagi dotyczące forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Tak czy nie ?
tak
56%
 56%  [ 9 ]
nie
43%
 43%  [ 7 ]
Wszystkich Głosów : 16

Autor Wiadomość
Marx

PostWysłany: Pon Paź 25, 2010 7:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

---------- 15:05 02.09.2010 ----------

Proponuję, modernizację forum do wersji co najmniej 3.0, raz, że mod ma więcej możliwości i szans ekspresji własnej na postach użytkowników. Dwa sami użytkownicy mają kilka ciekawych opcji jak np filtrowanie forum, czy tryby ignorowania. Ogólnie dla wszystkich lepiej a z migracją danych nie powinno być problemów.

---------- 07:38 25.10.2010 ----------

Mała uwaga do forumowiczów, błagam jak już kogoś cytujecie to oddzielajcie cytat od własnej wypowiedzi. Bo rozszyfrowywanie znaczków odnośników jest mało atrakcyjne. A może ja jestem mało zmyślny do rozszyfrowywania co autor miał na myśli i do której części wypowiedzi swojego poprzednika się odnosił.

Xiński napisał:
Kiedy czytam Pana Tadeusza to chce mi się rzygać*. Natomiast Sapkowski to super koleś. bo pisał o blądasku z dwoma mieczami, a to już niemal jak Krzyżacy a to już plasuje go do wyścigu o miano wieszcza**.

*Może pomyliłeś książkę z flaszką
** Poziom twojego debilizmu powala

----------------------

Xiński napisał:
Kiedy czytam Pana Tadeusza to chce mi się rzygać.

Może pomyliłeś książkę z flaszką
Xiński napisał:
Natomiast Sapkowski to super koleś. bo pisał o blądasku z dwoma mieczami, a to już niemal jak Krzyżacy a to już plasuje go do wyścigu o miano wieszcza.

Poziom twojego debilizmu powala
fenek6665

PostWysłany: Sro Lis 03, 2010 21:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Marx napisał:
---------- 15:05 02.09.2010 ----------

Xiński napisał:

Xiński napisał:
Natomiast Sapkowski to super koleś. bo pisał o blądasku z dwoma mieczami, a to już niemal jak Krzyżacy a to już plasuje go do wyścigu o miano wieszcza.

He he:)SmileSmile To było mocne...

W każdym razie, nawiązując do tematu muszę powiedzieć, że rozmowy o tematach "poważnych" mogły by być ciekawe i uważam że taki krąg ludzi jak Wy( a wyobrażam Was sobie jako ludzi inteligentnych, oczytanych, asertywnych, mających własne poglądy i własne zdanie na rozmaite tematy) nie powinien się takich dyskusji bać!

A jeśli ktoś nie chciałby brać udziału w tych dyskusjach, po prostu nie brałby w nich udziału. Ja w każdym razie jestem jak najbardziej ZA. Mam nadzieję, że i Wy też, bo warto jest poznać odmienne poglądy na pewne zagadnienia.

A tak wogóle to pozdrawiam Very Happy
Bunia91

PostWysłany: Sro Lis 03, 2010 21:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pomysł wydaje się ciekawy i sama bym go poparła, ale wydaje mi się, że średnio będzie to działac. Istnieje parę powaznych tematów, ale ilościa postów wcale się nie wyróżniają.
Marx

PostWysłany: Sro Lis 03, 2010 22:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja nie wiem o czym piszecie. Zacytowano mój post ale nie wiem co oznacza komentarz pod nim. Chodziło mi nie o treść cytowaną tylko o sposób cytowania tej treści by nie zastanawiać się kto co napisał.

• Wpisanie czegoś takiego:
    Kod:
    [quote="Xiński"]Kiedy czytam Pana Tadeusza to chce mi się rzygać*. Natomiast Sapkowski to super koleś. bo pisał o blądasku z dwoma mieczami, a to już niemal jak Krzyżacy a to już plasuje go do wyścigu o miano wieszcza**.

** Poziom twojego debilizmu powala[/quote]

• Daje nam coś takiego:
    Xiński napisał:
    Kiedy czytam Pana Tadeusza to chce mi się rzygać*. Natomiast Sapkowski to super koleś. bo pisał o blądasku z dwoma mieczami, a to już niemal jak Krzyżacy a to już plasuje go do wyścigu o miano wieszcza**.

** Poziom twojego debilizmu powala

• Natomiast wpisanie czegoś takiego:
    Kod:
    [quote="Xiński"]Kiedy czytam Pana Tadeusza to chce mi się rzygać.[/quote]
    [quote="Xiński"]Natomiast Sapkowski to super koleś. bo pisał o blądasku z dwoma mieczami, a to już niemal jak Krzyżacy a to już plasuje go do wyścigu o miano wieszcza.[/quote]

• Daje coś takiego:
    Xiński napisał:

Xiński napisał:

Chodziło mi tylko o jakieś normalne redagowanie tekstu, a nie walenie wszystkiego w jednej sekcji quote bo normalnie można nie powiem czego dostać podczas czytania postów skonstruowanych jak w pierwszym przykładzie.
Bunia91

PostWysłany: Sro Lis 03, 2010 22:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wczesniej pisałam ogólnie o całym pomyśle o jakim mowa w tym temacie.
Jednak nie mogę się z Tobą nie zgodzic. Czytanie wszystkiego w polu cytowanym wymaga trochę wysiłku. Znaczniej szybciej się czyta gdy post jest uporządkowany i to co jest cytatem jest nim a to co komenatrzem zaraz pod Smile
fenek6665

PostWysłany: Sob Lis 20, 2010 16:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

---------- 21:24 12.11.2010 ----------

To bardzo trefne ze strony Buni. Ja już na to wpadłem, ale warto, by inni się z tym zaznajomili:)Smile

---------- 16:23 20.11.2010 ----------

Nie iwem, czy piszę w dobrym miejscu, ale chcę powiedzieć, że Gandalfowi ładnie w czapce Mikołaja:)Smile
Bunia91

PostWysłany: Sob Lis 20, 2010 16:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właśnie nosze się z tym zamiarem od wczoraj tylko nie wiedziałam gdzie to napisac Very Happy
Bardzo gustowna czapeczka, wygląda stylowo Smile
fenek6665

PostWysłany: Sob Lis 20, 2010 20:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i te zielone śniezynki...SmileSmile jak w akademii pana kleksa:)

A tak na poważnie, to ten "imidż" jest na prawdę bardzo ładny. Jak dla mnie taki świąteczny akcencik mógłby zostać na cały rok:)Smile
wilku

PostWysłany: Sob Lis 20, 2010 20:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ooooo, a śnieżynek nie zauważyłam nawet Very Happy
.... mnie brakuje jeszcze listków ostrokrzewu na lasce Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Uwagi dotyczące forum Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: