Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Joanna Chmielewska
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Kryminał, Thriller, Sensacja i Horror
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pawel170784

PostWysłany: Czw Lis 11, 2010 22:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Holly napisał:

Zapoznałam się ze Szczepańską kilka lat temu, kiedy w ręce wpadła mi jej niesamowita powieść „Zakazane po legalu”.

Koszmarna ta książka. EOT.

A teraz przeczytałem "Najstarszą prawnuczkę", kupioną z Kolekcji Kryminałów. Dawniej, po jednokrotnym przeczytaniu, uważałem, że to średnia książka. Dziś dałbym jej czwórkę w szkolnej skali ocen, bo jest ciekawie napisana, zawiera nieźle nakreślone historyczne tło i ta skrupulatność panny Dominiki jest taka... rozczulająca.

W kolejce czekają "Wyścigi", też jedna z tych pozycji, które nie utkwiły mi w pamięci i które dość nisko oceniam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Kryminał, Thriller, Sensacja i Horror Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do: