| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ufretin

|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 21:58 Temat postu: Szukam lekturki |
|
|
Witam,
od pewnego czasu powrócił do mnie bakcyl na czytanie książek. Zaczęło się to od przeczytania po raz enty sagi Harrego Pottera. Następnie wziąłem się za czytanie Tuneli, Stukostrachów, Sekretnej Szkatuły, LOTRa, Wojny Prowokują Nieudacznicy. Po przeczytaniu owych tytułów próbowałem zabrać się za Sapkowskiego ale nie mogę się do niego przekonać;/.
Szukałem i szukałem aż wreszcie znalazłem książkę która mnie w małym stopniu zaciekawiła opisem a mianowicie był to Eragon. Początkowo sceptycznie podchodziłem do książki bo widziałem film i nie wywarł on na mnie dużego wrażenia. Ale przełamałem się i dosłownie 'połknąłem' w cztery dni 3 księgi dziedzictwa. Po przeczytaniu odkryłem że nie mam co czytać^^.
Więc tu moja prośba prosiłbym o książki fantasy najlepiej w stylu Eragona smoki, elfy, krasnoludy itd.
Z góry dziękuję za podane tytuły.
Pozdrawiam,
Ufretin. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 13:40 Temat postu: |
|
|
Proponuję zajrzeć TUTAJ i w tym miejscu polecać książki ufretinowi . _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|