Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

"Ptasiek", William Wharton
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Powieści
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wilku

PostWysłany: Wto Lis 23, 2010 12:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fenek6665 napisał:
Jednak film obejrzę- chociażby z ciekawości i po to, aby skonfrontować go z książkąSmile

11 razy?...SmileSmile Chociaż nie ma czemu się dziwić, bo rzeczywiście książka jest och!...cudo... Very Happy

Obejrzyj, ale nie spodziewaj się fajerwerków ;p
Tak, 11. wiem że sporo, ale jakoś nie mogłam się na dłużej oderwać Wink Potem miałam przerwę bo wszedł King w moje horyzonty, a potem - reszta książek Whartona. Ostatnio "Rubio" i "Dom na Sekwanie" - raczej nic wspólnego z "Ptaśkiem", inny świat zupełnie. Ale niedługo przeczytam ją po raz 12 Very Happy czas odnowić starą znajomość.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fenek6665

PostWysłany: Wto Lis 23, 2010 17:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czyli z książek Whartona najbardziej przypadł Ci do gustu Ptasiek?
wilku

PostWysłany: Sob Lis 27, 2010 23:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę że tak.
Był najbardziej specyficzny a zarazem zwykły. Wiele rzeczy było prawdziwych do bólu, a inne pozwalały mi się po prostu oderwać od różnych, czasem niezbyt łatwych spraw. Takie inne spojrzenie, dystans - jak człowiek czyta o kims, kto mial dosc ludzi i patrzyl na nich w inny sposob, to czasem samemu mozna nabrac takiego dystansu. Niekiedy pomaga.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Powieści Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: