| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
allebob

|
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 11:18 Temat postu: pomysł na prezent |
|
|
już niedługo święta. macie pomysły na prezenty dla swoich nabliższych.
ja musze kupic córeczce, mężowi, mamie, tacie i teściowej a pomysłu nie mam wcale. _________________ matka. kochanka. kura domowa. studentka. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
phantomka91

|
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 20:06 Temat postu: |
|
|
Konkretnego pomysłu na obecną chwilę nie mam, ale moim zdaniem prezent powinien być całkowicie niepraktyczny. Zwykle to sie sprawdza. Obdarowani są na ogół zadowoleni No chyba, że ktoś marzy o nowej pralce... ale to raczej nie pod choinkę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
swistunka

|
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 20:16 Temat postu: |
|
|
To prawda - praktyczne prezenty są beznadziejne (dostawałam takie przez dłuższy czas od rodzinki ).
Jeśli już ma być praktyczny,to niech będzie niecodzienny, a najlepiej ręcznie robiony. Ja np. zrobiłam jesienne rękawiczki koleżance w odjechanych kolorach wiązanych wstążką wzdłuż wierzchu dłoni. Nosi je z zadowoleniem (przynajmniej na zadowoloną wygląda ).
Co do innych prezentów - dużo zależy od stopnia zażyłości z drugą osobą i rzeczy, które obdarowywana osoba lubi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
goskaf1

|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 20:09 Temat postu: |
|
|
| rodzicom kupie mikser :DDD bo mają taki prawie niedziałający;) a cały czac nie chcą klupić nowego(raczej to moja mama nie chce;)bo to ona w kuchni siedzi, teściowej jakiś szal, męzowi chyba książke i jakiś ciuch, synkowi...coś do zabawy:) a sobie... coś do ubrania:P |
|
| Powrót do góry |
|
 |
18alexa18

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
synjerzyka

|
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 10:48 Temat postu: |
|
|
ja tez nie mam pomyslu. corce konia na biegunach. ale co zonie i tesciowce to nie wiem _________________ przyjmę i odkupię wszystko co stare... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
18alexa18

|
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 23:31 Temat postu: |
|
|
Dzieciom zawsze łatwiej jest trafic w gust, zawsze się ucieszą z otrzymanego prezentu. Z dorosłymi bywa już gorzej... Ja jeszcze nie mam pomysłów na prezenty dla najbliższych. Ważne aby prezent był oryginalny, niebanalny i od serca.  _________________ Sunsetter... None Better... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
synjerzyka

|
Wysłany: Sro Lis 18, 2009 12:24 Temat postu: |
|
|
tak... tylko jak tu dobrze trafic.
ja najtrudniej to mam z tesciowa. to wymagajaca kobietka _________________ przyjmę i odkupię wszystko co stare... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
allebob

|
Wysłany: Pią Lis 20, 2009 14:06 Temat postu: |
|
|
kon na biegunach to swietny pomysl. tez o tym myslalam. _________________ matka. kochanka. kura domowa. studentka. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
synjerzyka

|
Wysłany: Pią Lis 20, 2009 21:00 Temat postu: |
|
|
a zonka chyba dostanie jakis perfum. moze ten sam co na walentynki. mowila ze pieknie pachnie a sie juz jej skonczyl _________________ przyjmę i odkupię wszystko co stare... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
18alexa18

|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 12:34 Temat postu: |
|
|
Hmm, książki kupuję mojej rodzince na różne okazję, więc nie będzie to zbyt oryginalne... Może jakieś ładne kalendarze na 2010 rok? Już się zbliża, a taki kalendarz na pewno się przyda.  _________________ Sunsetter... None Better... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ilona

|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 13:25 Temat postu: |
|
|
Mi się bardzo podobają listy życzeń. Sa takie w księgarniach, ostatnio też na Allegro. Dają pewność zadowolenia z prezentu, a nam wybór  _________________ Książka to mój nałóg  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
uwe

|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 14:47 Temat postu: |
|
|
Większość prezentów już mam. Bratu kupiłam zestaw do wina: otwieracz, korek, lejek, niekapek - w ładnym drewnianym pudełku. Młodszemu bratu zestaw kosmetyków Playboya - niech się podoba dziewczynom
Dla bratowej zestaw kosmetyków do kąpieli - bo wiem że lubi.
Tacie książki zamówię. A dla mamy pomysłu nie mam.
Z lepszą połową ustaliliśmy że robimy sobie prezenty dla siebie w styczniu - na spokojnie - więc mam jeszcze czas na zastanowienie  _________________ Zawsze mówię prawdę, nawet kiedy kłamię. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
18alexa18

|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 22:32 Temat postu: |
|
|
www.toys4boys.pl tu są fajne prezenty nie tylko dla chłopaków.  _________________ Sunsetter... None Better... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
synjerzyka

|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 20:43 Temat postu: |
|
|
fana stronka tylko troche drogo a ja potrzebuje duzo i tanio _________________ przyjmę i odkupię wszystko co stare... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|