| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
yen

|
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 23:45 Temat postu: |
|
|
Jezu jakie poruszenie... Ja nie czytałam, powiedzcie co w tych książkach jest takiego rewelacyjnego? Czym się zachwycacie najbardziej? _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bergisel

|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 12:48 Temat postu: |
|
|
straszna aktywność no rzeczywiście
kiedyś (miałam jakieś 14 lat) dostałam na urodziny "Pamiętnik księżniczki" chyba to była I część, niestety pomimo, że zaczynałam ją 3 razy (z uporu) ani razu nie udało mi się jej doczytać do końca.
Pewnie ku rozczarowaniu wielbicielek tej książki muszę stwierdzić, że jest ona troszkę naiwna, ale z drugiej strony pewnie łatwa lekka i przyjemna _________________ "Nawet w pełnym blasku życia zawsze towarzyszy nam cień śmierci"
Stephen King |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Psotka

|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 13:38 Temat postu: |
|
|
No wlaśnie, naiwna lektura też się od czasu do czasu przydaje dla odpoczynku Nie czytałam książki, ale film bardzo lubię (mimo że właśnie jest naiwny) - tak samo jak inne niezbyt inteligentne książki czy filmy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
roooxi2288xd

|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 14:34 Temat postu: supeeer |
|
|
| po prostu suuuupeeeer jest ta ksiazka nie mowiac juz o wszystkich czesciach!!!!! po prostu.... ekstra ! ;D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|