| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
beata7557

|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 20:38 Temat postu: Ocena obsługi |
|
|
Dzień dobry Zamówiłam w Księgarni podręczniki dla moich urwisów i jestem bardzo zadowolona z obsługi. Reklamację, która wyniknęła w trakcie naszej korespondencji rozwiązano szybko i sprawnie. Dziękuję za fachową obsługę i już polecam GANDALFA znajomym Pozdrawiam. Beata. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 9:01 Temat postu: |
|
|
dziękuję za miłe słowa .
Cieszę się, że paczka dotarła szybko, że mimo niedogodności związanej z reklamacją, jesteś zadowolona .
Polecamy się na przyszłość ,
pozdrawiam serdecznie. _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
goskaf1

|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 12:33 Temat postu: |
|
|
| Myśle, że więcej osób powinno pisać takie opinie:) To wiele znaczy dla tych, którzy chcą zamówić tutaj książki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marx

|
Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 12:00 Temat postu: |
|
|
Tak na marginesie zauważyłem na Rebelu, że użytkownicy bardziej oceniają sprawność księgarni niż sam produkt.
Choć "opancerzenie" paczek Gandalfa jest równie solidne jak Rebelowe, ba powiedziałbym nawet bardziej. raz mi się tylko zdarzyło, że książka miała zagiętą okładkę ale na szczęście tylko delikatnie i dało się ładnie wyprasować. _________________ A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wiktoria92

|
Wysłany: Sob Wrz 18, 2010 12:41 Temat postu: |
|
|
| Ja jeszcze niegdy nie miałam sytuacji żebym nie była zadowolona. Wszytsko zawsze szybko i jak najbardziej w super stanie książki do mnei docierają. A do tego miłe gratisy ;d to się chwali ;d |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nannar02

|
Wysłany: Sob Wrz 18, 2010 21:33 Temat postu: |
|
|
"Gandalf" to bardzo solidna firma. Naprawdę inni choć wydają się w necie bardziej popularni, nie zawsze są w stanie dorównać jakością usług Gandalfowi. Ale ... można zapytać - co z tego...? Mam wrażenie, że działalność Księgarni - pomimo pomimo wyjątkowej solidności i przychylności wobec klienta - jest za mało rozpoznawalna na stronach internetu. Może przydałaby się jakaś szersza (choć jednorazowa) akcja reklamowa...? Myślę że Gandalf jak najbardziej na taką reklamę zasługuje i zwyczajnie bez żadnej ściemy spełnia jej wymogi. Pozdrawiam Załogę "Gandalfa"...! I życzę utrzymania - naprawdę wysokiego - poziomu usług ! Właściwie nawet gdyby się 'mocno uprzeć' to trudno znaleźć coś co można by zapisać Wam "in minus". A jeśli zdarzają się jakieś drobne potknięcia, to są warte zapomnienia, w końcu i nam zdarzają się pomyłki i wtedy zwracamy się do Księgarni o pomoc i zrozumienie. Osobiście nigdy nie zawiodłem się na Gandalfie, czego życzę Wszystkim korzystającym z jego usług. Dziękuje i pozdrawiam raz jeszcze ! _________________ Nic nie jest skończone, dopóki się nie skończy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bunia91

|
Wysłany: Nie Wrz 19, 2010 22:26 Temat postu: |
|
|
Z mojej strony tylko i wyłącznie pochwały Pierwszy raz korzystałam z usług Gandalfa i jestem zadowolona. Książka nie naruszona dobrze opakowana. Szybkośc i bezproblemowośc...nic więcej nie trzeba mówic  _________________ "Ludzie giną na wszelaki sposób, wedle wszystkich kluczów, pod każdym pretekstem..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nannar02

|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 1:16 Temat postu: |
|
|
i taka tu jest norma. W Gandalfie kupuję książki już chyba od ponad 3 lat. I zawsze byłem zadowolony.
PS.: Kotka mojej córki ma na imię Bunia..... ))) _________________ Nic nie jest skończone, dopóki się nie skończy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Riel

|
Wysłany: Pon Paź 25, 2010 16:12 Temat postu: |
|
|
W Gandalfie kupuję od ok. pół roku i zawsze wszystko było ok. Gdy raz się pomyliłam w zamówieniu wszystko zostało bardzo profesjonalnie załatwione  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fenek6665

|
Wysłany: Sro Paź 27, 2010 16:34 Temat postu: |
|
|
Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Z Gandalfa korzystam już dłuższy czas i nie miałem żadnych problemów. Polecam tę księgarnię każdemu:) _________________ Jestem arogancki, i jestem z tego dumny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bunia91

|
Wysłany: Wto Lis 02, 2010 12:24 Temat postu: |
|
|
Po raz kolejny w skali od 1 do 10 dla mnie 20!
Szybko, bezproblemowo i jeszcze mam mini notatniczek Książki nie naruszne bardzo dobrze zabezpieczone.
Polecam dalej uslugi Gandalfa  _________________ "Ludzie giną na wszelaki sposób, wedle wszystkich kluczów, pod każdym pretekstem..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nannar02

|
Wysłany: Wto Lis 02, 2010 12:48 Temat postu: |
|
|
Buniu, dokonałem 53 zamówienia w "Gandalfie" i wszystkie z oceną 10/10... Proszę mi dopisać 53 posty (jako zasłużone pochwały pod adresem Księgarni) ... Pozdrawiam:))) _________________ Nic nie jest skończone, dopóki się nie skończy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marx

|
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 22:10 Temat postu: |
|
|
Maleńka sugestia, kiedy mamy pogodę taką jaką mamy (ale i nie tylko) można by zainwestować nieco w jakąś folię dodatkową by zabezpieczyć książki przed ew. wilgocią. Co delikatniejszy papier potrafi się pomarszczyć, jak leży na wilgotnej od roztopionego śniegu podłodze samochodu kuriera. Nie jest to może wielki problem, ale książka po odtajaniu nie zawsze powraca do swojego pierwotnego wyglądu. _________________ A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pią Gru 03, 2010 12:15 Temat postu: |
|
|
Marx,
od pewnego czasu pakujemy mniejsze przesyłki kurierskie w ichnią kopertę oraz ichnią folię.
Chcesz mi powiedzieć, że miałeś tylko kopertę? _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marx

|
Wysłany: Pią Gru 03, 2010 13:46 Temat postu: |
|
|
Ależ skąd, to nie była mniejsza przesyłka, choc nie wiem co kwalifikuje się do mniejsza większa.
8 Książek zapakowanych solidnie w kartonowe pudełko szczelnie też oklejone taśmą. Więc powinno być cacy.
Jednak paczka najwyraźniej leżała gdzieś koło sniegu i tektura lekko nasiąkła a jedna książka lekko zawilgotniała, po wysuszeniu wszystko było ok. Jednak papier kredowy jak złapie wilgoć rzadko kiedy wraca do swojej pierwotnej gładkości.
I nie jest to jakiś zarzut, nic z tych rzeczy po prostu zwróciłem na to uwagę, bo np książki otrzymane za aktywność były właśnie tak zapakowane w foliowaną kopertę i zastanawiałem się czemu większe zamówienia nie są w podobny sposób zabezpieczane przed wilgocią, bo o uszkodzeniach mechanicznych w przypadku waszych paczek raczej mowy nie ma. _________________ A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|