| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Madalleno

|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 8:12 Temat postu: |
|
|
| Edyta napisał: | | o!, właśnie! Ja także kolekcjonuję cudze myśli |
Ja także, ale w postaci wierszy,
Mam taki specjalny, ręcznie robiony, wielki notes, do którego przepisuję najpiękniejsze wiersze.
Mam go od 14 roku życia i fajnie czasem spojrzeć jak zmieniał mi się gust, upodobania literackie, a nawet charakter pisma.
Mam do niego ogromny sentyment  _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bergisel

|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 8:45 Temat postu: |
|
|
widzę, że nie jestem odosobniona w moich pasjach , może powinniśmy na forum założyć dział: Cytatnik ? _________________ "Już nie zgaśnie ogień w nas,
tak się kocha tylko raz. " |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 8:52 Temat postu: |
|
|
Może...
Ale z ograniczeniem, że każdy może dodać jeden cytat dziennie, co ?
Bo cytatów nie da się czytać na ilość. Każdemu trzeba chwilę poświęcić.
Pomysł coraz bardziej mi się podoba, zobaczymy co na to Edyta   _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 8:56 Temat postu: |
|
|
Widzę, że ja Wy robicie tak jak ja (Względnie ja tak jak Wy) z tymi cytatami;) Ja Zeszycik mam od roku założony;) Najróżniejsze cytaty i też dobieram 'według nastroju' można powiedzieć;p A z tym działem na forum jestem jak najbardziej za;) _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 12:09 Temat postu: |
|
|
| Madalleno napisał: | Może...
Ale z ograniczeniem, że każdy może dodać jeden cytat dziennie, co ?
Bo cytatów nie da się czytać na ilość. Każdemu trzeba chwilę poświęcić.
Pomysł coraz bardziej mi się podoba, zobaczymy co na to Edyta   |
Ale jak co ja na to? Przecież to Wy tworzycie to forum, ja tu tylko sprzątam . _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 12:11 Temat postu: |
|
|
Lepiej zapytać, w sumie nie byłby to taki normalny temat, bo nie pisalibyśmy od siebie, a tylko cytowali innych ludzi.
Jeśli więc możemy coś takiego zrobić, to w którym dziale ? Inne czy Pogaduszki ? _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 12:19 Temat postu: |
|
|
Chyba lepiej dział 'pogaduszki', ale tak naprawdę to od Was zależy . _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 12:40 Temat postu: |
|
|
Dzięki za podpowiedź - temat założony.
Więc wszystkich kolekcjonerów cudzych myśli zapraszam do dzielenia się w dziale Pogaduszki  _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ney

|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 19:56 Temat postu: |
|
|
Zanudze Was
Spelnianie zachcianek Kobiety Mojego Zycia - czyli nielekka dola faceta ;p
Historia - w postaci ciekawej - ze wzgeldu na nieduze fundusze skiazki sa starannie dobrane i lepiej zeby byly ciekawe, bo historia moze byc ciekawa
Jako rozwiniecie historii - Napoleon. Zaczelo sie od ksiazek Lysiaka, potem sie potoczylo... Troche uz w tym siedze, od ladnych paru lat
Muzyka - z zagranicznej muzyki ulubiony zespol to Coldplay - zaczelo sie od tego, ze ich najlepsza piosenka jest o... Napoleonie teraz jestem dumny posiadaczem plyt itede ;p Z polsich pasja odzedziczona po ojcu i wlewana w mlodosci za pomoca dziesiatek kaset to Kazik. Teraz mam przynajmniej podreczny zestaw cytatow Kazika na kazda okazje
Kibic - klubu z miasta ( Piast Nowa Ruda ) oraz zagranicznego ( Chelsea )
Ot, nic specjalnego  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bergisel

|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 20:34 Temat postu: |
|
|
Niech zgadnę kto był Twoją ulubioną postacią w "Lalce"? Czyżby stary bonapartysta Rzecki?  _________________ "Już nie zgaśnie ogień w nas,
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ney

|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 20:46 Temat postu: |
|
|
Tak Lalke zreszta dobrze wspominam, przyjemna lektura I spotkam sie z nia na pracy maturalnej ktora sobie sam zaproponowalem ;p o micie napoleonskim w epokach romantyzmu i pozytywizmu juz mam stowke  _________________
NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI. JESTEM TYLKO JA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bergisel

|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 20:58 Temat postu: |
|
|
Gratuluję, też lubię Rzeckiego, ale z innych powodów, po prostu kocham "Lalkę", ale już wiele razy to mówiłam, pewnie gdzieś Ci się obije o oczy jak będziesz buszował po forum. _________________ "Już nie zgaśnie ogień w nas,
|
| Powrót do góry |
|
 |
swistunka

|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 12:14 Temat postu: |
|
|
A jest może tu ktoś, kto robi bransoletki z muliny, szydełkuje, robi na drutach, haftuje?
Ja ostatnio oddaję się temu hobby - może być całkiem przydatne i dochodowe tak w ogóle  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Psotka

|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 16:27 Temat postu: |
|
|
Ja robiłam bransoletki w podstawówce. A na drutach jeszcze wcześniej, ale krótko i bez powodzenia.
Szydełkować chcę sie nauczyć, ale to już po ślubie, teraz nie mam czasu na takie rzeczy Może będę dzieciom czapeczki robić Takie cuda można wyszydełkować, że aż się chce uczyć  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ney

|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 16:31 Temat postu: |
|
|
Moja mama zrobila siostrze szalik jaki mieli Gryfoni z Pottera na filmie Niezly szpan na dzielni, co  _________________
NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI. JESTEM TYLKO JA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|