| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Bergisel

|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 13:40 Temat postu: |
|
|
dziękuję  _________________ "Nawet w pełnym blasku życia zawsze towarzyszy nam cień śmierci"
Stephen King |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 13:46 Temat postu: |
|
|
Chętnie bym obejrzała, szczególnie, że jest dostępny na DVD.
Może będzie z czasem też w Gandalfie... _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gdzieś_tam

|
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 12:51 Temat postu: |
|
|
O tym filmie jeszcze nie słyszałam. Ani o bajce. Chyba nie jestem na bieżąco. Czas nadrobić straty!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sally

|
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 19:06 Temat postu: |
|
|
| Bergisel napisał: |
dziękuję  |
nie ma za co Samą mnie to zainteresowało, chyba kiedyś go będę musiała obejrzeć, choć przyznam się - odrobinkę się boję  _________________ "Czytanie książek to najpiękniejsza zabawa, jaką sobie ludzkość wymyśliła"
cudzyslow.bloog.pl/fantasy.bloog.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bergisel

|
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 22:12 Temat postu: |
|
|
ja też, tylko nie wiem czy z tych samych powodów
Obawiam się, że film nie dorówna książce i pozostawi tylko niesmak. _________________ "Nawet w pełnym blasku życia zawsze towarzyszy nam cień śmierci"
Stephen King |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sally

|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 11:25 Temat postu: |
|
|
Właśnie z tego powodu... Ale aktor, który gra główną rolę moim zdaniem nieźle dobrany i/lub zrobiony  _________________ "Czytanie książek to najpiękniejsza zabawa, jaką sobie ludzkość wymyśliła"
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bergisel

|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 11:34 Temat postu: |
|
|
A mi właśnie średnio się podoba, jest trochę za młody i za słodki _________________ "Nawet w pełnym blasku życia zawsze towarzyszy nam cień śmierci"
Stephen King |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Psotka

|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 11:36 Temat postu: |
|
|
A mi się wydawał podobny do rysunków  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bergisel

|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 12:01 Temat postu: |
|
|
to to wdzianko i fryzura robi wszystko, wg mnie na rysunkach wygląda na starszego i szczuplejszego, a nie taki pyzaty bobas.
a jaką wersję graficzną (że się tak wyrażę ) masz tej książki? Chyba wszystkie są takie same? _________________ "Nawet w pełnym blasku życia zawsze towarzyszy nam cień śmierci"
Stephen King |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Psotka

|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 12:15 Temat postu: |
|
|
Też tak myślę, mam tę najbardziej znaną I nie widziałam chyba nigdy innej, myślę że nie miałaby już większych szans. Bo po co, skoro każdy już wie jak wygląda Mały Książę?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bergisel

|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 12:28 Temat postu: |
|
|
Właśnie, z tego co się orientuję, to chyba te rysunki są dziełem autora, dlatego jest taka jednolita wersja. _________________ "Nawet w pełnym blasku życia zawsze towarzyszy nam cień śmierci"
Stephen King |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gdzieś_tam

|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 17:00 Temat postu: |
|
|
| Z tego co wiem są rożne wydania, ale wszystkie z tymi samymi rysunkami. Tak, one są dziełem autora. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sally

|
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 16:06 Temat postu: |
|
|
Ciężko by było, żeby były inne ilustracje, skoro wykonał je autor... _________________ "Czytanie książek to najpiękniejsza zabawa, jaką sobie ludzkość wymyśliła"
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ney

|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 18:48 Temat postu: |
|
|
Bede w mniejszosci - ta cudna, madra i sliczna bajeczka do mnie nie przemawia absolutnie. Moze jest zbyt zuy, mhoczny i khaotyczny, ale nie i juz. Moze mnie razi sprawa wiekszosci - wiekszosc prawie zawsze nie jest dobrym wyznacznikiem. _________________
NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI. JESTEM TYLKO JA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Psotka

|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 20:07 Temat postu: |
|
|
No nie wiem, to też sztuka napisać tak, żeby się każdemu (prawie każdemu, w każdym razie ludziom o różnym wykształceniu, pochodzeniu, poglądach, wieku) sie podobało  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|