| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
gtxk

Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 37 Skąd: Granica rzeczywistości wirtualnej
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 17:26 Temat postu: Mały błąd na stronie księgarni |
|
|
| W dolnym prawym rogu widnieje napis "Regulamin Promocji" nie jest linkiem a umiejscowienie jest dosyć dziwne, przypuszczam że przypadkiem został. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 19:38 Temat postu: |
|
|
Czy możesz wrzucić (albo podesłać do mnie na maila) print screena? _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gtxk

|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 19:52 Temat postu: |
|
|
Właśnie w tej chwili chciałem zrobić screen ale zniknęło, możliwe że po przejściu z jakiejś zakładki pojawia się, w tym problem że nie pamiętam dokładnie po przejściu z jakiej strony pojawiło się. _________________ Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych, a zapominać o swoich. — Cyceron (106 p.n.e.-43 p.n.e.) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 19:54 Temat postu: |
|
|
Będę w takim razie wdzięczna za zrzut, jak ponownie na to trafisz . _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gtxk

|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 19:56 Temat postu: |
|
|
| Edyta napisał: | Będę w takim razie wdzięczna za zrzut, jak ponownie na to trafisz . |
Oczywiście zrobię, żaden problem
Wtedy nie zrobiłem ponieważ zajmowałem się serwerem i przeglądarkę zamknąłem. _________________ Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych, a zapominać o swoich. — Cyceron (106 p.n.e.-43 p.n.e.) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|