| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
gtxk

Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 37 Skąd: Granica rzeczywistości wirtualnej
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 17:06 Temat postu: Grafiki rang |
|
|
| Proponuję zmianię grafik rang w tej chwili jest mieszanina dwóch stylów z czego jeden całkowicie nie pasuje na forum. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 19:35 Temat postu: |
|
|
Co rozumiesz przez to, że jest mieszanina dwóch stylów? I który nie pasuje? _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gtxk

|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 20:04 Temat postu: |
|
|
| Edyta napisał: | | Co rozumiesz przez to, że jest mieszanina dwóch stylów? I który nie pasuje? |
Co jedna to inny styl
 _________________ Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych, a zapominać o swoich. — Cyceron (106 p.n.e.-43 p.n.e.) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 20:06 Temat postu: |
|
|
Ale ta oraz Forumowicz Miesiąca mają być właśnie inne. Mają podkreślać wyjątkowość rangi za zasługi na Forum .
Ale oczywiście, jeśli masz pomysł na inne grafiki, to zapraszam do działu rang :] KLIK. Tam temat wciąż jest otwarty. _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gtxk

|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 20:08 Temat postu: |
|
|
| Edyta napisał: | Ale ta oraz Forumowicz Miesiąca mają być właśnie inne. Mają podkreślać wyjątkowość rangi za zasługi na Forum .
Ale oczywiście, jeśli masz pomysł na inne grafiki, to zapraszam do działu rang :]. Tam temat wciąż jest otwarty. |
Rozumiem ale nawet te dwie ostatnie mają inny odcień
Forumowicz miesiąca jest inna fakt tylko że wcale nie pasuje do forum , wygląda na wyciągniętą z innego forum, nie mówię już o jakości która jest bardzo słaba. _________________ Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych, a zapominać o swoich. — Cyceron (106 p.n.e.-43 p.n.e.) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marx

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2011 16:38 Temat postu: |
|
|
Ta reklama w bannerze forum jest chyba zbędna? Normalnie czuje się jak na wirtualnej Polsce gdzie reklama goni reklamę. _________________ A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Riel

|
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 12:50 Temat postu: |
|
|
| Racja. To wygląda tak, jakbyście chcieli łapać ludzi na forum przez konkurs o.O. To chyba trochę dziwne. Ludzie powinni korzystać z forum dla przyjemności, a nie dlatego, że dostaną książkę czy bon. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 10:13 Temat postu: |
|
|
Oczywiście, masz rację Riel, forum jest dla tych którzy chcą z niego korzystać i tu być.
Ale ponieważ nie wszyscy nowi forumowicze mogą wiedzieć, że mamy jeszcze taką akcję, to postanowiliśmy ich powiadomić.
Pamiętajcie, że warunkiem udziału w tym konkursie jest pisanie postów merytorycznych o określonej ilości znaków. A nie po prostu napisanie czegokolwiek.
Na razie box zostanie. Jak faktycznie przyniesie tylko negatywne rezultaty (spam), to zdejmiemy. _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Riel

|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 11:38 Temat postu: |
|
|
Chyba niepotrzebnie się czepiłam, bo spamu na forum jak na razie nie ma Wszyscy piszą posty na temat, często długie i wyczerpujące. Niech zostanie tak jak jest  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Wto Lut 15, 2011 17:41 Temat postu: |
|
|
Nie kracz  _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marx

|
Wysłany: Wto Lut 15, 2011 20:32 Temat postu: |
|
|
Zamiast reklamówki w banerze zrobilibyście update forum do jakiejś normalnej wersji która posiada coś takiego jak łączenie tematów. Albo jak sie lubi babrać w tabelkach to
| Kod: | update `phpbb_posts` set `topic_id`=451 WHERE `topic_id`=2162
delete FROM `phpbb_topics` WHERE `topic_id`=2162 |
Co by nadgorliwy moderator nie zamykał tematów bo mu nie pasi że się tematy dublują.
I można by te pozamykane nie merytoryczne i głupie tematy przenieść do innego podforum np. "Głupie tematy" albo "Śmietnik" bo w pogaduszkach panuje teraz niezły pierdo... bałagan, znaczy się i więcej jest kłódek aniżeli tematów otwartych i człowiekowi nie chce się (bo człowiek z natury leniwy jest) przeszukiwać n stron tematów w poszukiwaniu tego jednego jedynego pasującego.
Na marginesie na forum są chyba 3 tematy w stylu "moja ulubiona postać".
Normalnie, wychodzi na to, że wredny jestem czepialski a i może nawet nieco trollowaty (fakt mam wielkie stopy) ale organizacja tego forum naprawdę działa mi na nerwy i skutecznie zniechęca do pisania i nie niweluje tego uczucia nawet ten piękny banner migający w prawym górnym rogu.
Jest to moja prywatna skrajnie subiektywna ocena. _________________ A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 10:57 Temat postu: |
|
|
Marx,
całkowicie Cię rozumiem. Mam nadzieję, że uda mi się wreszcie coś wskórać u admina forum. _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|