| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
maja_c

|
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 19:45 Temat postu: Oxford Excellence for matura, zestaw ćwiczeń (p.rozszerzony) |
|
|
| To jeden chyba z lepszych zestawów ćwiczeń do matury. Co prawda mogę wypowiedzieć się tylko o poziomie rozszerzonym, ale sadzę, że podstawowy jakością nie odbiega zbyt mocno. Regularność zadań, niezłe ćwiczenia ze słuchu (na płycie i w transkryptach), ćwiczenia gramatyczne i materiały do matury ustnej sprawiają, że nawet samodzielnie można sporo skorzystać. Polecam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 13:03 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z przedmówcą - korzystam z tych książek i ćwiczeń na swoich zajęciach i jestem bardzo zadowolona. Również wypowiadam się jako tzw. rozszerzenie, jednak koleżanka ma podstawowy kurs i również sobie go chwali. Myślę, że to jedna z lepszych propozycji na rynku, przynajmniej na ten moment. _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Blacky9

|
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 19:43 Temat postu: |
|
|
Ja natomiast mogę wypowiedzieć się jako użytkownik, przygotowywałam się z tych ćwiczeń (do tego jeszcze książka) do matury, co prawda zdawałam podstawę, ale wiem, że robienie trudniejszych zadań nie zaszkodzi. Zdałam bardzo dobrze maturę i wiem, że z pewnością pomogły mi w tym równiez ćwiczenia. _________________ Where was God when I needed a friend
Where was God when I came to an end
Where was God when I lost my mind
Where was God when I could not find |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorot_k_a

|
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 10:01 Temat postu: |
|
|
mam zamiar zdawać maturę rozszerzoną z języka angielskiego (dopiero za pół roku, ale już o tym myślę ) i chyba przygotowując się skorzystam, skoro macie o niej takie dobre zdanie. w ogóle wydawnictwo Oxford jest bardzo dobre, prawda? _________________ "To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Blacky9

|
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 23:06 Temat postu: |
|
|
Zgadza się, ja dobrze wspominam naukę razem z podręcznikami Oxforda. Po przerobieniu materiału czułam się dobrze przygotowana. _________________ Where was God when I needed a friend
Where was God when I came to an end
Where was God when I lost my mind
Where was God when I could not find |
|
| Powrót do góry |
|
 |
goskaf1

|
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 16:56 Temat postu: |
|
|
Również się zgadzam, to najlepsze ksiązki. Przed ur. dziecka pracowałam w szkole językowej i to właśnie z tej ksiązki najczęściej uczniowie przygotowywali się do matury. Oczywiście każdy zdał |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fenek6665

|
Wysłany: Sob Paź 30, 2010 17:14 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobre książki. Tylko czemu takie drogie?? Moje książki: Matura Solutions Intermediate Student`s Book i Matura Solutions Intermediate Workbook kosztowały (o zgrozo) 90 zł. Ale nie mogę narzekać, bo rzeczywiście są bardzo dobre merytorycznie i mam nadzieję, że zdam maturę z angielskiego
Pozdrawiam  _________________ Jestem arogancki, i jestem z tego dumny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bunia91

|
Wysłany: Nie Paź 31, 2010 0:05 Temat postu: |
|
|
Polecam jako, że maturę mam już za sobą Pisałam poszerzoną i dzięki tej książce ucząc się w domu sama mogłam wiele zrobic i dobrze się przygotowac. Myślę, że w wielkiej mierze dzięki pracy z tą książką miałam taki wysoki wynik  _________________ "Ludzie giną na wszelaki sposób, wedle wszystkich kluczów, pod każdym pretekstem..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|