Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Oxford Excellence for matura, zestaw ćwiczeń (p.rozszerzony)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Podręczniki i edukacja
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maja_c

PostWysłany: Czw Kwi 16, 2009 19:45    Temat postu: Oxford Excellence for matura, zestaw ćwiczeń (p.rozszerzony) Odpowiedz z cytatem

To jeden chyba z lepszych zestawów ćwiczeń do matury. Co prawda mogę wypowiedzieć się tylko o poziomie rozszerzonym, ale sadzę, że podstawowy jakością nie odbiega zbyt mocno. Regularność zadań, niezłe ćwiczenia ze słuchu (na płycie i w transkryptach), ćwiczenia gramatyczne i materiały do matury ustnej sprawiają, że nawet samodzielnie można sporo skorzystać. Polecam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
yen

PostWysłany: Nie Cze 14, 2009 13:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z przedmówcą - korzystam z tych książek i ćwiczeń na swoich zajęciach i jestem bardzo zadowolona. Również wypowiadam się jako tzw. rozszerzenie, jednak koleżanka ma podstawowy kurs i również sobie go chwali. Myślę, że to jedna z lepszych propozycji na rynku, przynajmniej na ten moment.
Blacky9

PostWysłany: Pon Sie 10, 2009 19:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja natomiast mogę wypowiedzieć się jako użytkownik, przygotowywałam się z tych ćwiczeń (do tego jeszcze książka) do matury, co prawda zdawałam podstawę, ale wiem, że robienie trudniejszych zadań nie zaszkodzi. Zdałam bardzo dobrze maturę i wiem, że z pewnością pomogły mi w tym równiez ćwiczenia.
Where was God when I could not find
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
dorot_k_a

PostWysłany: Pon Sie 31, 2009 10:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam zamiar zdawać maturę rozszerzoną z języka angielskiego (dopiero za pół roku, ale już o tym myślę Razz ) i chyba przygotowując się skorzystam, skoro macie o niej takie dobre zdanie. w ogóle wydawnictwo Oxford jest bardzo dobre, prawda?
Blacky9

PostWysłany: Pon Sie 31, 2009 23:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadza się, ja dobrze wspominam naukę razem z podręcznikami Oxforda. Po przerobieniu materiału czułam się dobrze przygotowana.
Where was God when I could not find
Powrót do góry
goskaf1

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 16:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Również się zgadzam, to najlepsze ksiązki. Przed ur. dziecka pracowałam w szkole językowej i to właśnie z tej ksiązki najczęściej uczniowie przygotowywali się do matury. Oczywiście każdy zdałSmile
Powrót do góry
fenek6665

PostWysłany: Sob Paź 30, 2010 17:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dobre książki. Tylko czemu takie drogie?? Moje książki: Matura Solutions Intermediate Student`s Book i Matura Solutions Intermediate Workbook kosztowały (o zgrozo) 90 zł. Ale nie mogę narzekać, bo rzeczywiście są bardzo dobre merytorycznie i mam nadzieję, że zdam maturę z angielskiego Rolling Eyes
Pozdrawiam Laughing
Bunia91

PostWysłany: Nie Paź 31, 2010 0:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam jako, że maturę mam już za sobą Wink Pisałam poszerzoną i dzięki tej książce ucząc się w domu sama mogłam wiele zrobic i dobrze się przygotowac. Myślę, że w wielkiej mierze dzięki pracy z tą książką miałam taki wysoki wynik Smile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Podręczniki i edukacja Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: