| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Ney

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Blacky9

|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 17:43 Temat postu: |
|
|
Niby 6 zł, ale wiesz 20 tomów, gdyby ktoś chciał skompletowac to wychodzi 120 zł + koszty przesyłki (w tym wypadku chyba też spore) i chyba nie każdego na to stać. _________________ Where was God when I needed a friend
Where was God when I came to an end
Where was God when I lost my mind
Where was God when I could not find |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 18:19 Temat postu: |
|
|
W sumie fajnie mieć coś takiego w domu..
Może gdyby były wszystkie tomy to bym sobie w przyszłości zamówiła  _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ney

|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 1:25 Temat postu: |
|
|
| Blacky9 napisał: | | Niby 6 zł, ale wiesz 20 tomów, gdyby ktoś chciał skompletowac to wychodzi 120 zł + koszty przesyłki (w tym wypadku chyba też spore) i chyba nie każdego na to stać. |
To powiem tyle - cena, jaka widnieje na tomach, i z taka cena byly sprzedawane tomy, to 30 PLN - licz teraz i zblednij ;p A koszty normalne, jak w Gandlafie, za wage nie placisz ;p Mi przydzwigali 25 kilo w normalnej cenie ;p _________________
NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI. JESTEM TYLKO JA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 9:02 Temat postu: |
|
|
Czyli kupiłeś wszystkie tomy od razu ? _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ney

|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 15:17 Temat postu: |
|
|
Wszystkie 8 ktore sa dostepne gdy zamwialem, bylo 9, ale nie dotarl jeden, akurat najfajniejszy - z epoka napoleonska ;p _________________
NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI. JESTEM TYLKO JA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
goskaf1

|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 19:14 Temat postu: |
|
|
| Bardzo ciekawa propozycja, waro te tomy mieć w domu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
synjerzyka

|
Wysłany: Pią Lis 20, 2009 21:09 Temat postu: |
|
|
teraz to juz malo kto ma encyklopedie w domu... internet wymiata _________________ przyjmę i odkupię wszystko co stare... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fenek6665

|
Wysłany: Wto Paź 26, 2010 17:00 Temat postu: |
|
|
| synjerzyka napisał: | | teraz to juz malo kto ma encyklopedie w domu... internet wymiata |
"Internet wymiata"... Zgadzam się, ale jednak dobry słownik może być cenniejszym zródłem wiedzy. W razie awarii prądu, czy rozładowania baterii, zawsze jest jakimś ratunkiem:) _________________ Jestem arogancki, i jestem z tego dumny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bunia91

|
Wysłany: Wto Paź 26, 2010 22:47 Temat postu: |
|
|
Książka to książka, zawsze miło wziąsc ją do ręki i poczuc zapach kartek (to chyba zboczenie).
Straszne dzięki, że jest taki temat, bo szukałam dobrego, rzetelnego źródła i po zakupieniu I tomu jestem zadowolona i zabieram się do kolekcjonowania  _________________ "Ludzie giną na wszelaki sposób, wedle wszystkich kluczów, pod każdym pretekstem..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nannar02

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|