| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Czopekbobek

|
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 17:25 Temat postu: Czarnoksiężnik z Archipelagu |
|
|
"Czarnoksiężnik z Archipelagu" autorstwa Ursuli K. Le Guin.
Jeżeli ktoś posiada tę pozycję i chce się jej pozbyć chętnie ją przygarnę
W księgarniach internetowych niestety nie ma tej książki (są tylko cześć 2 i 3 którą już mam ale zależy mi na pierwszej części, ponieważ czytałem ją już lata temu)
Zainteresowanych proszą o kontakt przez prywatną wiadomość bądź przez gg: 3822365 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
szarosen

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 23:45 Temat postu: |
|
|
Ja przeszukałam chyba wszystkie możliwe księgarnie - nikt nic o tej pozycji nie wiedział. Trudno mi opisać radość, jaką po wieeelu tygodniach poszukiwań było znalezienie jednego, jedynego egzemplarza w jakimśtam starym, zapomnianym antykwariacie. Moja reakcja nie została niezauważona i ludzie dziwnie się na mnie patrzyli (pewnie nie widzieli jeszcze człowieka aż tak cieszącego się z jakiejś książki...). Szkoda, że tak trudno dostać taką klasykę. Ale z kolejnymi tomami w ogóle nie miałam problemu :] _________________ w naszym strumyku mieszka wydra
przebiegła i jak człowiek chytra;
wszelkie magiczne zna zaklęcia
mowę człowieka i zwierzęcia |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Czopekbobek

|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 11:56 Temat postu: |
|
|
| No właśnie mam ten sam problem :/ Także będę musiał się wybrać do antykwariatów chyba ale jak narazie brak czasu niestety |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|