Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Czarnoksiężnik z Archipelagu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Kupię, Sprzedam, Zamienię
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Czopekbobek

PostWysłany: Pon Sty 04, 2010 17:25    Temat postu: Czarnoksiężnik z Archipelagu Odpowiedz z cytatem

"Czarnoksiężnik z Archipelagu" autorstwa Ursuli K. Le Guin.
Jeżeli ktoś posiada tę pozycję i chce się jej pozbyć chętnie ją przygarnę Wink
W księgarniach internetowych niestety nie ma tej książki (są tylko cześć 2 i 3 którą już mam ale zależy mi na pierwszej części, ponieważ czytałem ją już lata temu)

Zainteresowanych proszą o kontakt przez prywatną wiadomość bądź przez gg: 3822365
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
szarosen

PostWysłany: Pon Sty 11, 2010 23:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja przeszukałam chyba wszystkie możliwe księgarnie - nikt nic o tej pozycji nie wiedział. Trudno mi opisać radość, jaką po wieeelu tygodniach poszukiwań było znalezienie jednego, jedynego egzemplarza w jakimśtam starym, zapomnianym antykwariacie. Moja reakcja nie została niezauważona i ludzie dziwnie się na mnie patrzyli (pewnie nie widzieli jeszcze człowieka aż tak cieszącego się z jakiejś książki...). Szkoda, że tak trudno dostać taką klasykę. Ale z kolejnymi tomami w ogóle nie miałam problemu :]
mowę człowieka i zwierzęcia
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Czopekbobek

PostWysłany: Wto Sty 12, 2010 11:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No właśnie mam ten sam problem :/ Także będę musiał się wybrać do antykwariatów chyba ale jak narazie brak czasu niestety
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Kupię, Sprzedam, Zamienię Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: