Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

"Bez przebaczenia"Agnieszka Lingas-Łoniewska

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Powieści
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kasia P

PostWysłany: Czw Sty 14, 2010 23:07    Temat postu: "Bez przebaczenia"Agnieszka Lingas-Łoniewska Odpowiedz z cytatem

Jestem świeżo po lekturze "Bez przebaczenia", książka na prawdę warta przeczytania. Autorka przedstawiła nie tylko opowieść o miłości, ale i o rodzinie, przyjaźni i złudzeniach. Bohaterowie pierwszoplanowi zapadają w pamięć, jednak i drugoplanowi nie pozwalają o sobie zapomnieć, bo ich historia ściśle wiąże się z głównym wątkiem. Miłość ma różne oblicza, nie zawsze daje siłę, czasem niszczy marzenia i pozostawia tylko widmo człowieka, którym się było jeszcze nie dawno. Jednak czasem po latach, gdy wyjdzie na jaw skrywana tajemnica można zrobić krok w przeszłość po to by móc wejść w przyszłość. "Bez przebaczenia" skłania do zastanowienia co jest dla nas ważne.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Sil

PostWysłany: Pią Sty 15, 2010 15:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja również już przeczytałam tą książkę i muszę wam powiedzieć... nie zawiodłam się. WARTO. Książki pewnie jeszcze nie ma w bibliotekach, ale jest już w niektórych księgarniach i na pewno na Zaczytani.pl O ile się orientuje od 19.01 będzie w empiku Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Powieści Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: