| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kasia P

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 23:07 Temat postu: "Bez przebaczenia"Agnieszka Lingas-Łoniewska |
|
|
| Jestem świeżo po lekturze "Bez przebaczenia", książka na prawdę warta przeczytania. Autorka przedstawiła nie tylko opowieść o miłości, ale i o rodzinie, przyjaźni i złudzeniach. Bohaterowie pierwszoplanowi zapadają w pamięć, jednak i drugoplanowi nie pozwalają o sobie zapomnieć, bo ich historia ściśle wiąże się z głównym wątkiem. Miłość ma różne oblicza, nie zawsze daje siłę, czasem niszczy marzenia i pozostawia tylko widmo człowieka, którym się było jeszcze nie dawno. Jednak czasem po latach, gdy wyjdzie na jaw skrywana tajemnica można zrobić krok w przeszłość po to by móc wejść w przyszłość. "Bez przebaczenia" skłania do zastanowienia co jest dla nas ważne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sil

|
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 15:56 Temat postu: |
|
|
Ja również już przeczytałam tą książkę i muszę wam powiedzieć... nie zawiodłam się. WARTO. Książki pewnie jeszcze nie ma w bibliotekach, ale jest już w niektórych księgarniach i na pewno na Zaczytani.pl O ile się orientuje od 19.01 będzie w empiku  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|