| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Blacky9

|
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 20:07 Temat postu: |
|
|
i zupa z małpy  _________________ Where was God when I needed a friend
Where was God when I came to an end
Where was God when I lost my mind
Where was God when I could not find |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ney

|
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 20:11 Temat postu: |
|
|
Z programie Boso przez byl ciekawy patent na martwa malpe - ogon trzeba przypiac do glowy i mamy juz lansiarska torebke  _________________
NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI. JESTEM TYLKO JA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bazylekk

|
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 16:00 Temat postu: |
|
|
Nie zgadzam się z jego radykalnymi poglądami (przynajmniej niektórymi), ale to absolutnie nie przeszkadza mi oglądać jego programu. To nie mój znajomy, nie muszę go lubić, pracę natomiast wykonuje dobrze.
Nie sięgnęłam jeszcze po jego książki, ale mnie zachęciliście. _________________ Świat nie jest czarno-biały... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marsac

|
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 10:55 Temat postu: |
|
|
Mnie książki P. Cejrowskiego przeszły podwójnie gładko:
- bardzo dobre
- lubię autora.
Szczerze powiem, że lubiłem go i za czasów "WC kwadransu".
Jego programy "Boso przez świat" uważam za najlepsze polskie programy podróżnicze.
Natomiast zgadzam się, że jego bezkompromisowość i poglądy mogą być dla niektórych barierą uniemożliwiającą lekturę.
A szkoda. _________________ Nasza mądrość wywodzi się z naszego doświadczenia, a nasze doświadczenie z naszych głupstw.
Guitry
Trzeba trzymać gaz - Grigorij Laguta. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 12:22 Temat postu: |
|
|
| marsac napisał: |
Natomiast zgadzam się, że jego bezkompromisowość i poglądy mogą być dla niektórych barierą uniemożliwiającą lekturę.
A szkoda. |
Czytać jego książki jeszcze mogę, ale oglądać i słuchać jego wypowiedzi totalnie nie.
Działa mi wręcz na nerwy. _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nemo

|
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 19:57 Temat postu: |
|
|
| Książki ma fajne. Programy też lubię. Ale mam podobnie - myślę, że darzyłabym je zdecydowanie większą sympatią, gdyby nie Cejrowski, który swoim sposobem bycia, cwaniactwem i ogólną postawą, zwyczajnie działa mi na nerwy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
joan_stark

|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 21:38 Temat postu: |
|
|
Ja go nie trawię po prostu. Nie mogę na niego patrzeć, ani go słuchać, czytać nawet nie próbuję. Może dlatego, że jego poglądy są całkiem inne od moich, ale duży wkład też ma jego sposób bycia - jak dla mnie zbyt arogancki. _________________ "Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach. A najstarszy i najsilniejszy rodzaj strachu to strach przed nieznanym." H.P. Lovecraft
www.premieryksiazkowe.blogspot.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kmaro

|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 17:17 Temat postu: |
|
|
| A mi całkiem miło się czytało jego książkę " Rio Anaconda" chociaż trochę mi przeszkadzała jego usilna chęć ukazania wszystkiego bardzo wyraźnie i oczywiście |
|
| Powrót do góry |
|
 |
saruskaaa

|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 19:59 Temat postu: |
|
|
mimo, że nie lubię pana Cejrowskiego, jako osoby to uważam, że chłop ma naprawdę talent nie tyle do pisania, co do opowiadania.
Wystarczy słuchać ciszy... _________________ „Słowami też można dotykać. Nawet czulej niż dłońmi.” http://coraz-blizej.blogspot.com/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|