Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

PAMIĘTNIK KSIĘŻNICZKI 3 ZAKOCHANA KSIĘZNICZKA
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Literatura dziecięca i młodzieżowa
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Klaudia

PostWysłany: Nie Sty 29, 2006 15:56    Temat postu: PAMIĘTNIK KSIĘŻNICZKI 3 ZAKOCHANA KSIĘZNICZKA Odpowiedz z cytatem

Kocham serie tych książek. Teraz właśnie kończę 3 część. One są najlepsze!!!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
gosieńka

PostWysłany: Sob Mar 04, 2006 15:03    Temat postu: PAMIĘTNIK KSIĘŻNICZKI 3 ZAKOCHANA KSIĘZNICZKA Odpowiedz z cytatem

czytałam 4 części pamiętników księ... są SUPER CZAD. NIGDY NIE CZYTAŁAM LEPSZYCH KSIĄŻEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no jeszcze bezsenniki L. Fabisińskiej! pozdrawiam:)SmileSmileSmileSmileSmile
Powrót do góry
patusia

PostWysłany: Pią Kwi 14, 2006 13:53    Temat postu: PAMIĘTNIK KSIĘŻNICZKI 3 ZAKOCHANA KSIĘZNICZKA Odpowiedz z cytatem

Włąśnie skończyłam 3 część Smile) ale się skończyła hi hi hi ;] teraz koniecznie muszę kupić 4 i 4 1/2 bo nie wytrzymam Razz
Książkę przeczytałam w dwa dni Smile tzn. wczoraj 150 stron i dzisiaj resztę Smile
POLECAM!!!!!!!!
Powrót do góry
Kama

PostWysłany: Pią Kwi 21, 2006 19:29    Temat postu: PAMIĘTNIK KSIĘŻNICZKI 3 ZAKOCHANA KSIĘZNICZKA Odpowiedz z cytatem

Ja przeczytałam dopiero 2 części Pamiętnika księżniczki i są THE BEST!!!!!
Powrót do góry
Pirannia

PostWysłany: Nie Kwi 23, 2006 16:17    Temat postu: PAMIĘTNIK KSIĘŻNICZKI 3 ZAKOCHANA KSIĘZNICZKA Odpowiedz z cytatem

Ja przeczytałam 7 części i mam pytanie czy są następne?
Powrót do góry
doma toma

PostWysłany: Wto Maj 30, 2006 16:54    Temat postu: PAMIĘTNIK KSIĘŻNICZKI 3 ZAKOCHANA KSIĘZNICZKA Odpowiedz z cytatem

uwielbiam tą książkę
Powrót do góry
JaGóDkA

PostWysłany: Pią Lip 07, 2006 19:26    Temat postu: PAMIĘTNIK KSIĘŻNICZKI 3 ZAKOCHANA KSIĘZNICZKA Odpowiedz z cytatem

te ksiazki sa po peostu super .. narazie przeczytalam dwie i sie wybieram do ksiegarni po 3 :bigsmile: po prostu zajebiste ... prosze moglby ktos mi streszczenie napisac na maila ... bo jestem taka ciekawa ze nie wytrzymam:tongue:
Powrót do góry
gość

PostWysłany: Sob Lip 29, 2006 22:06    Temat postu: PAMIĘTNIK KSIĘŻNICZKI 3 ZAKOCHANA KSIĘZNICZKA Odpowiedz z cytatem

Super są te ksiązki. Zacżełam czytać 4 i lece ją dalej czytać
papa
3 jest super!!!!!!!!:cheer::pirate:
Powrót do góry
Mimi

PostWysłany: Wto Wrz 19, 2006 7:38    Temat postu: PAMIĘTNIK KSIĘŻNICZKI 3 ZAKOCHANA KSIĘZNICZKA Odpowiedz z cytatem

Ta ksiazka jest fajna i romantyczna. Michael wyznaje Mi ze ja kocha boskie:bigsmile:i słotkie:wink:
Powrót do góry
Klimek

PostWysłany: Wto Wrz 26, 2006 15:41    Temat postu: PAMIĘTNIK KSIĘŻNICZKI 3 ZAKOCHANA KSIĘZNICZKA Odpowiedz z cytatem

Te książki są z[...] przeczytałam do 5 części dopiero!!Ale zaczynam 6 !!:surprised:
I filmy oglądnełam po pare razy!!Więć dziewczyny czytajcie je są super:bigsmile:.....
chyba że jakis chłopak zechce to tez może !!!Buzki dla czytelniczek i czytelników :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*....Wink
Powrót do góry
gość

PostWysłany: Czw Gru 28, 2006 18:36    Temat postu: PAMIĘTNIK KSIĘŻNICZKI 3 ZAKOCHANA KSIĘZNICZKA Odpowiedz z cytatem

Harry Potter jest bomba hehehehe:tongue::bigsmile:
Powrót do góry
nastka1992

PostWysłany: Pią Gru 29, 2006 7:39    Temat postu: PAMIĘTNIK KSIĘŻNICZKI 3 ZAKOCHANA KSIĘZNICZKA Odpowiedz z cytatem

czytam wlasnie pamietnik ksiezniczki 4i1/2 i są świetne!:bigsmile:
Powrót do góry
dominika

PostWysłany: Sob Gru 30, 2006 17:27    Temat postu: PAMIĘTNIK KSIĘŻNICZKI 3 ZAKOCHANA KSIĘZNICZKA Odpowiedz z cytatem

CZesc fajna stronka :tongue::thumbup::grouphug::kissing::hugging::
Powrót do góry
Anonimka :)

PostWysłany: Wto Sty 09, 2007 3:56    Temat postu: PAMIĘTNIK KSIĘŻNICZKI 3 ZAKOCHANA KSIĘZNICZKA Odpowiedz z cytatem

Cytat:
[cite]Napisał: gość: Anka (anufka@op.pl)[/cite]A mi się coś zdaje że 6 1/2 nie bedzie niestety...a moze ktos z was ma jakies info o tej książcepiszcie na e - meil bardzo was prosze

Nie mma czegoś takiego jak 6 i 1/2 bo po 6 części jest 7 a po 7 jest 7 i 1/2 więc te dodatkowe częsci są tylko po 4 i po 7 czyli ogólnie mówiąc narazie jest 4 i 1/2 oraz 7 i 1/2 RazzRazz oraz jest jeszcze nowa książka z tej seri czyli Pamiętnik Księżniczki Gwiazdkowy Prezent (nie czytałam ale podobno super ^^ Pozdlofionka :tongue:
Powrót do góry
xLix

PostWysłany: Sro Sty 24, 2007 15:15    Temat postu: PAMIĘTNIK KSIĘŻNICZKI 3 ZAKOCHANA KSIĘZNICZKA Odpowiedz z cytatem

P.K. jest super czytałam wszystkie części i szczerze...chce jeszcze!
Pozdrowionka Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Literatura dziecięca i młodzieżowa Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4

Skocz do: