Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

UCZNIOWIE SPARTAKUSA
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Literatura podróżnicza i przygodowa
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
magda

PostWysłany: Pon Mar 27, 2006 18:55    Temat postu: UCZNIOWIE SPARTAKUSA Odpowiedz z cytatem

boze co to za nudna ksiazka a pan mi ja kaze czytac bo musze podrobic na lepsza ocene z polskiego trzeba czytac to i jeszcze z histori ...i co jeszcze
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
szatek

PostWysłany: Czw Kwi 06, 2006 16:03    Temat postu: UCZNIOWIE SPARTAKUSA Odpowiedz z cytatem

głupa książka mogli dac na stronie streszczenie bo w sklepach nie idzie kupic
Powrót do góry
Miki

PostWysłany: Sob Maj 20, 2006 10:43    Temat postu: UCZNIOWIE SPARTAKUSA Odpowiedz z cytatem

Ksiazka jest fajna .Ciekawa i interesujaca
Powrót do góry
kama

PostWysłany: Nie Wrz 24, 2006 7:21    Temat postu: UCZNIOWIE SPARTAKUSA Odpowiedz z cytatem

ej ta lektura jest GŁUPIA poprostu jest glupia w ktorej klasie jestescie ze ja czytacie ja w 5b:cry::shocked::angry:
Powrót do góry
nika

PostWysłany: Sob Paź 14, 2006 13:37    Temat postu: UCZNIOWIE SPARTAKUSA Odpowiedz z cytatem

Weście. Mam tę lektórę łaśnie do cztana. Ja sie tak cerzko czta. Zniszcie tę książkę, a będziece bardziej lubiani...:bigsmile::devil::bigsmile::devil:
Powrót do góry
gość

PostWysłany: Wto Paź 17, 2006 18:44    Temat postu: UCZNIOWIE SPARTAKUSA Odpowiedz z cytatem

CoolCrying or Very sad
Powrót do góry
gość

PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 11:56    Temat postu: UCZNIOWIE SPARTAKUSA Odpowiedz z cytatem

:devil::devil:NeutralNeutralNeutralNeutral
Powrót do góry
Rambo

PostWysłany: Wto Paź 24, 2006 9:03    Temat postu: UCZNIOWIE SPARTAKUSA Odpowiedz z cytatem

Bardzo ciekawa książka
Powrót do góry
gość

PostWysłany: Wto Paź 24, 2006 18:19    Temat postu: UCZNIOWIE SPARTAKUSA Odpowiedz z cytatem

ale nudy czego kitowaleś połowa nara jaki nooooooooooooooooooooooobbbbbbbbssssssssssssss
no nie jusz bym wolą przeczytać ,,W pustyni i w puszczy " 100 razy nisz to głupie i żałosne streszczenie

podpis ,,Szymon Rękas"
Powrót do góry
gość

PostWysłany: Wto Paź 24, 2006 18:22    Temat postu: UCZNIOWIE SPARTAKUSA Odpowiedz z cytatem

bno mów mowe ci odebrało czy co myślałem ze jestes bardziej mówny hahaha :angry::bigsmile::confused:CoolCrying or Very sad:devil:NeutralSad:surprised::tongue:
Powrót do góry
kara

PostWysłany: Sob Paź 28, 2006 9:12    Temat postu: UCZNIOWIE SPARTAKUSA Odpowiedz z cytatem

Właśnie przerabiam tę książkę nawet jest spoko tylko baRDZO gruba!!!!!!!!!!!!!!!!Wink
Powrót do góry
laska

PostWysłany: Czw Lis 02, 2006 12:19    Temat postu: UCZNIOWIE SPARTAKUSA Odpowiedz z cytatem

ta ksiazka jest najgorsza na Swiecie masakra na jej widok bierze mnie na wymioty !!:devil::shamed:
Powrót do góry
1234

PostWysłany: Wto Lis 14, 2006 17:49    Temat postu: UCZNIOWIE SPARTAKUSA Odpowiedz z cytatem

Ejjjjjj jest tu streszczenie??!!;/!Ta ksiazk jest taka nudna że chce przeczytać streszczenie!!Nie będę jej całęś czytałA!!Przeczytałąm kawałek i bnznadziejna nudwna i wogóle..;/;/bl;eeeee
Powrót do góry
klauden

PostWysłany: Sob Lis 18, 2006 21:42    Temat postu: UCZNIOWIE SPARTAKUSA Odpowiedz z cytatem

Beznadzieja
Powrót do góry
gość

PostWysłany: Sro Gru 20, 2006 18:50    Temat postu: UCZNIOWIE SPARTAKUSA Odpowiedz z cytatem

ktoś może wie krótką charakterystyke psa bubo
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Literatura podróżnicza i przygodowa Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 3 z 5

Skocz do: