| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Riel

|
Wysłany: Wto Mar 08, 2011 18:28 Temat postu: |
|
|
| Gustus napisał: | no ale przecież jak ktoś lubi to może się na jakimś czacie umawiać,
aj tam: umówić się w kilkoro na gg i czy skype i sobie zrobić konferencję - na jedno wyjdzie  |
właśnie o to chodzi, że nie. To ma być spontaniczne, a nie jakieś przydługie umawianie się na konferencje... Zresztą nie wszyscy mają gadu czy skype. W chatboxach w ogóle nie o to chodzi... widzę, że nie rozumiesz ich idei  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gustus

|
Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 19:34 Temat postu: |
|
|
| jedyną ideę jaką w tym widzę to marnowanie czasu, który można spożytkować tysiąc razy lepiej. A w necie naprawdę jest tyle czatrumów, że nie wiem czy jest sens tworzyć kolejny. Nie jest to moja ulubiona forma korzystania z netu, ale gusta są różne i jak ktoś lubi to na pewno sobie w sieci znajdzie przynajmniej kilka. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fenek6665

|
Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 18:21 Temat postu: |
|
|
Nie czuję takiej potrzeby, ale właściwie czemu nie?... Może dzięki temu więcej osób będzie zaglądało na Gandalfa?.... _________________ Jestem arogancki, i jestem z tego dumny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|