| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Carmen82

|
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 10:38 Temat postu: Targi Książki Kraków - listopad 2011 |
|
|
W Krakowie będą organizowane Targi Książki w listopadzie. Czy ktoś z was był może na tego typu "imprezie". Czy można zdobyć autograf, kupić książki po promocyjnej cenie, wysłuchać fragmentów - czy raczej są to miejsca dla wydawców, księgarni i ich właścicieli?
Chciałabym się wybrać, ale nie wiem czy warto  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 13:58 Temat postu: |
|
|
No jak to? Gandalf był .
14. Targi Książki w Krakowie 2010 rok
Oczywiście, że można zdobyć autografy! Czasami wiąże się to z długim staniem w kolejce, a czasami z dramatycznym wyborem do którego autora/autorki iść. W zasadzie wszyscy wystawcy, w tym również i my, mają produkty (bo nie tylko księgarnie i wydawnictwa się wystawiają) w niższych cenach niż normalnie. Często też ostatniego dnia można się obkupić . Poza tym podczas targów jest wiele dodatkowych atrakcji: wykładów, spotkań-rozmów z autorami (inny charakter niż te na stoiskach, gdzie głównie chodzi o wpis do książki), etc.
Zatem nie masz co się zastanawiać, a rozplanować sobie wizytę. I rada taka: zacznij raczej od piątku niż od czwartku, a najlepiej od soboty, bo wtedy najwięcej się dzieje wszędzie.
PS. I nie zapomnij odwiedzić naszego stoiska . _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carmen82

|
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 16:22 Temat postu: |
|
|
Właśnie miałam zamiar przyjechać do Krakowa na maksymalnie 3 dni i w ciągu tych 3 dni odwiedzić właśnie Targi.
Kiedy będzie wiadomo, jaki jest szczegółowy plan Targów? A może już Gandalf wie, co się będzie działo u niego na stoisku? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Akore

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 10:08 Temat postu: |
|
|
Podpisuję się pod pytaniem Carmen82  _________________ SZsszkyk... kropka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pon Sie 01, 2011 13:46 Temat postu: |
|
|
Szczegółowe plany i imprezy znane są najwcześniej na miesiąc przed Targami, więc musisz niestety się wstrzymać.
My także zaczynamy pracę nad propozycjami dla Czytelników odwiedzających tegoroczną edycję targów. Zapewniam jednak, że będzie lepiej niż rok temu . _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carmen82

|
Wysłany: Wto Sie 02, 2011 10:08 Temat postu: |
|
|
| W takim razie bookuję sobie urlop na listopad, zamawiam ładną jesienną pogodę, kolorowe liście na Plantach i wizytę na targach, a szczegółów będę szukać w październiku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bolshoi

|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 21:04 Temat postu: |
|
|
Też zawsze się chciałam wybrac na targi ale do Krakowa za daleko a jak były w Katowicach musiałam być na zajęciach :/ ech może w przyszłym roku się uda  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carmen82

|
Wysłany: Sob Lis 26, 2011 19:15 Temat postu: |
|
|
Ja też niestety ostatecznie się nie wybrałam.
Może w przyszłym roku  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|