| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
zilo210

|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 16:06 Temat postu: |
|
|
Szczerze mówiąc, na gandalfie jestem zarejestrowany od prawie 3 lat, a dopiero dzisiaj zarejestrowałem się na forum. Muszę przyznać, że przez cały ten czas nie kupowałem w żadnej innej księgarni. (prawie) Wszystko czego potrzebowałem, znalazłem tutaj. Pamiętam zmianę wizualną strony bardzo dobrze, kocham prostotę aczkolwiek 'nowy' wygląd podoba mi się bardziej. Strona solidna, dobrze zrobiona i zadbana. Kiedyś było kilka niedociągnięć, błędów, ale jak da się zauważyć, wniesione poprawki zrobiły swoje.
Gratuluję stworzenia najlepszej księgarni internetowej w Polsce ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 16:11 Temat postu: |
|
|
Witam i raz jeszcze dziękuję za ciepłe słowa . To naprawdę miłe wiedzieć, że praca Drużyny Gandalfa nie idzie na marne i jesteście zadowoleni z tego, co oferujemy . _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aleksandra1994

|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 14:49 Temat postu: |
|
|
Nowy wygląd strony jest super, przynajmniej ja tak sadze... teraz mogę wszystko co potrzebuje znajdę od razu... lepsza jest ten wygląd niż poprzedni  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marx

|
Wysłany: Pon Gru 12, 2011 19:48 Temat postu: |
|
|
Dymki pojawiające się po najechaniu na czas dostawy, wchodzą pod nagłówki, następnej pozycji i robią się nie specjalnie czytelne. Ale w sumie w treści każdego jest to samo wiec nie jest to jakiś specjalny błąd. _________________ A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Wto Gru 13, 2011 10:32 Temat postu: |
|
|
Dzięki, przekazane programistom  _________________ FaceBook
Twiter
Blip |