| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
nannar02

|
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 14:22 Temat postu: Propozycja dla "chomików" |
|
|
| Proponuję dodać jedną pozycję do promocji, któe aktualnie Państwo proponują. Otóż wydaje mi się rzeczą sensowną znieść (w jakimś oczywiscie rozsądnym wymiarze) górny limit promocyjny jaki jest dziś osiągalny przy zakupie książek w Waszej Księgarni. Otóż, przyjmijmy za punkt wyjścia (do tzw. wyższego etapu "dla chomików"), 60 punktów, oraz kwotę zakupu minimum 200 PLN. I dokonajmy prostego odejmowania: 200 PLN (wartosć zamówienia) - 60 pkt (ilość zgroamdzonych punktów) = 140 PLN do zapłaty. Większa ilość zgromadzonych to mozliwość uzyskania "ceny promocyjnej" od większej kwoty, ale niech ta taka opcja istniejebo w moim przekonaniu zachęca do i do zakupów i do gromadzenia puktów. Dla mnie (osobiście) obecny kształt promocji przypomina raczej "ad kalendas Graecas", niż realną i (sensowną) możliwość osiągnięcia "pułapu promocyjnego". Wyglada to bowiem miniej więcej tak iż można kupować ksiązki prez rok, gromadzić punkty za recenzje, a na koniec okaże się iz aby skorzystać z 40 pkt. trzeba dokonać zakupu za minimum ... 120 PLN. Jak to mówią biznes jest biznes, ale nie mam pewności czy śrubowanie pewnych granic, owocuje odpowiednim zyskiem ... W każdym razie zawsze warto spróbować czegoś nowego ... Z wyrazami szacunku .... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 14:31 Temat postu: |
|
|
Ale to, co Pan proponuje, jest podobne.
Pan proponuje zamówienie za min. 200 zł przy wykorzystaniu 60 pkt.
My proponujemy 120 zł przy wykorzystaniu 40 pkt.
Ale - oczywiście - weźmiemy pod uwagę Pana sugestię . _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nannar02

|
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 14:38 Temat postu: i jak tu kobiecie dogodzić ...:)) |
|
|
jak nie obuchem go to młotkiem.. Wszak ja nie proponuje usunięcia obowiązujacej w tej chwili opcji ( 120 PLN - 40 pkt), ale uzupełnienie istniejącej konstrukcji o wariant : 200 PLN - 60 pkt ... To realnie umożliwia zakup 4 solidnych pozycji renomowanych Wydawnictw za kwotę max. 150PLN. A to czyni różnicę ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 14:39 Temat postu: |
|
|
A to nieco zmienia postać rzeczy .
Przedstawię propozycję i zobaczymy, co da się zrobić. _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nannar02

|
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 14:43 Temat postu: Dziękuję Pani Edyto ... |
|
|
| .. nie wszystko zawsze się udaje - ale jak się spróbuje to nie uda się z pewnością .. pozdrawiam raz jeszcze:)) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nannar02

|
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 14:44 Temat postu: Oczywiscie powinno być : |
|
|
| JAK SIĘ NIE SPRÓBUJE .. krótko mówiąc kto nie próbuje ten nie je:))) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olszoowa

|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 16:44 Temat postu: |
|
|
Kto chce szuka sposobów, kto nie chce szuka powodów  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nannar02

|
Wysłany: Czw Wrz 30, 2010 22:19 Temat postu: |
|
|
Pani Edyto:
jak tam moje propozycje złożone tu i ówdzie...? ni słychu ni widu, jeśli chodzi o jakiś oddźwięk ... Pozdrawiam... )) _________________ Nic nie jest skończone, dopóki się nie skończy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 9:24 Temat postu: |
|
|
Na razie nie planujemy zmian jeśli chodzi o promocje stałe. _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|