| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
GambitGrelfer

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 17:54 Temat postu: Pakiety |
|
|
Moglibyście co poniektóre produkty sprzedawać w kompletnych pakietach, albo w częściowych pakietach. Wielu bibliofilii ceni sobie mieć komplet książek z tego samego wydania, a nie (jak to bywa np. z Tolkienem, jak się kupuje go w odstępach czasu) każda książka z innej parafii. Moglibyście również dać promocję za kupno od razu całego kompletu ;].
Przejrzałem pakiety, które macie w ofercie, ale większość z nich to literatura dla dzieci, romanse, bądź poradniki, słowniki. Jest tam parę innych pozycji, ale nic co rzuca na kolana. Co ciekawe, zupełnie oddzielnie od tego działu funkcjonuje sobie komplet tomów Sapkowskiego o wiedźminie (7 głównych woluminów).
Nie wiem, czy jest takich fajnych rzeczy więcej, ale powinno ich być więcej ;]
Ponad to, na stronie chyba macie jakiś błąd. Niektóre pozycje, po wyszukiwaniu, pokazywane są wielokrotnie, ale na kolejnych stronach po prostu. _________________ Gambit Grelfer
http://allegro.pl/show_item.php?item=664513252 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 11:50 Temat postu: |
|
|
Pakiety oferowane na naszej stronie nie są tworzone przez nas (w przeważających przypadkach) a przez naszych dostawców.
Co do promocji za kupno kompletu. Pakiety oferowane na stronie są już w promocji - proszę sprawdzić, że te same tytuły oferowane osobno po podliczeniu wyniosą więcej niż dany pakiet tytułów .
Będziemy się starać poszerzać ofertę pakietów, ale niczego konkretnego obiecać nie mogę.
A co do dublowania tytułów. Wiemy o tym błędzie, nasz informatyk pracuje nad tym. _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olszoowa

|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 15:32 Temat postu: |
|
|
ja też jestem za pakietami-uwielbiam zestawy i to wrażenie promocji, opustów i korzyści
no cóż sknera jestem  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aleksandra1994

|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 17:39 Temat postu: |
|
|
pakiety są w tym dobre do kupowania że nie raz kupisz taniej a nie raz bywa i tak że lepiej kipi się pojedynczo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 20:31 Temat postu: |
|
|
W sumie teraz otwierają się nowe możliwości, np. książka plus film.
Ciekawa, czy księgarnia ma coś takiego w planach..
 _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aleksandra1994

|
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 15:55 Temat postu: |
|
|
no to fajnie by było
trzeba spytać się Edyty  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 8:49 Temat postu: |
|
|
Wierzcie mi, nie wszystko jest w mojej mocy .
Oferta naszej Księgarni jest zależna od wielu czynników, ale uzupełniamy ją w miarę na bieżąco.
 _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 8:50 Temat postu: |
|
|
Wierzymy.
My tylko podpowiadamy. Takie pakiety byłyby fajne jako prezenty  _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|