| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
elmuerte

|
Wysłany: Sro Maj 13, 2009 14:35 Temat postu: Pomocy!!!"Nie ostatnie słowo oskarżonego" Sławoj S |
|
|
Mam wielka prośbę. Mam do napisania referat na temat Felicjana Sławoja Składkowskiego, a dokładniej to interesuje mnie jego działalność w latach 1936-1939 kiedy to był premierem. Wiem, że dużo informacji znajduję się w książce jego autorstwa "Nie ostatnie słowo oskarżonego", gdzie są zawarte artykuły na temat jego działalności w latach 1936-39. Nigdzie nie mogę dostać tej książki pytałem się w kilku bibliotekach w moim rejonie. Jeśli ktoś ma coś na ten temat to bardzo proszę o pomoc. Nie musi być tylko z tej książki ale także z innych źródeł.
Interesuje mnie jego działalność w latach 1936-1939... Z góry dziękuję za pomoc
Proszę o szybką odpowiedź jeśli jest to możliwe. Jak ktoś może to niech coś napisze na ten temat. Zostawiam też swoje gg 8421517 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
elmuerte

|
Wysłany: Sro Maj 13, 2009 15:09 Temat postu: |
|
|
---------- 17:05 13.05.2009 ----------
Nie będę o jeden referat kupował książki, wiec się pytam czy ktoś mogłby mi pomóc w jakiś sposób...
---------- 17:09 ----------
Jeśli ktoś wie gdzie mogę znaleźć w necie coś na ten temat to bardzo proszę o link |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Sro Maj 13, 2009 15:14 Temat postu: |
|
|
Dobrze, ale jeśli Ci powiem, że ta książka jest w Bibliotece Uniwersytetu Łódzkiego (bo jest !!), to czy ta wiadomość coś Ci da ?
Będziesz miała jak skorzystać z tej biblioteki ? _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
elmuerte

|
Wysłany: Sro Maj 13, 2009 16:45 Temat postu: |
|
|
| Dzięki ale raczej to mi nic nie da;// |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Sro Maj 13, 2009 16:50 Temat postu: |
|
|
Tak właśnie myślałam.
Nie wiem więc jak Ci się to uda. _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
elmuerte

|
Wysłany: Sro Maj 13, 2009 18:27 Temat postu: |
|
|
| a wiesz może w jakich innych źródłach mógłbym tego poszukać? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 7:36 Temat postu: |
|
|
Hm, książka kupiona na jeden referat może okazać się dobrym posunięciem. Czytanie nie boli i jak się przeczyta coś pożytecznego to nie zaszkodzi . A tak naprawdę będzie sporo korzyści z zakupu: referat będzie lepszy, bardziej szczegóły i rzetelny, praca będzie prawdziwsza. Po drugie: zdobędziesz nową wiedzę. Po trzecie: przeczytasz nową książkę, z innej dziedziny niż zazwyczaj czytasz. Zatem ja także proponuję zakup.
Ale jeśli faktycznie nie chcesz kupować, bo szkoda Ci kasy czy czasu na czytanie całości, to... Poszukaj może w Bibliotece Narodowej, na ich stronie www . _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 8:26 Temat postu: |
|
|
Ponadto skoro są takie trudności z jej dostaniem, możesz nie zdążyć na czas.
A zakup + dostarczenie to góra dwa dni  _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|