| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 11:36 Temat postu: |
|
|
Zgadza się, to działanie zamierzone.
Laureatów poznacie w poniedziałek o północy a wyniki ogłoszone zostaną w poniedziałek po 15.00 . _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 14:45 Temat postu: |
|
|
Konkurs rozstrzygnięty!!!
I miejsce zajęła autorka tego zdjęcia:
.
W nagrodę otrzymuje bon o wartości 150zł plus niespodziankę.
II miejsce przypadło dla autora tej fotki:
.
Nagrodą jest bon o wartości 100zł.
III miejsce dla autora zdjęcia:
.
Nagrodę stanowi bon o wartości 50zł.
Pozostali Finaliści - wyniki konkursu - otrzymują po 20 punktów Klienta do swojego konta.
Wszystkim laureatom i uczestnikom gratuluję niesamowitych dzieci lubiących pomagać w kuchni . _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mojram

|
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 12:01 Temat postu: brak punktów |
|
|
Zdjęcie, które dodałam do konkursu zostało wyróżnione (znalazło się wśród finalistów). Niestety nie otrzymałam nagrody. Punkty "poszły w eter".
Przy załączaniu pierwszego zdjęcia wpisalam zły adres e-mail, a w zasadzie końcowkę, zamiast "eu", wpisałam "pl". Gdy się zorientowałam, usunęłam zdjęcie, wpisałam poprawny adres i załadowalam zdjęcie ponownie.
Chyba Państwa serwis automatycznie nadpisał ten zły adres, bo dowiedzialam się, że na ten pierwszy (zły) adres zostały wysłane punkty.
Czy jest szansa, żeby została mi przyznana nagroda (jestem autorką zdjęcia, znajduje się na nim moje dziecko i czuję się teraz pokrzywdzona przez jakieś błędy techniczne)? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 12:27 Temat postu: |
|
|
Jak rozumiem, zły adres to ten z końcówką pl?
Usunęliśmy zatem z naszej bazy Użytkownika o adresie xxx@yyy.pl, a punkty Klienta za konkurs przenieśliśmy na konto aaa@bbb.eu.
Proszę sprawdzić na swoim koncie, czy ma Pani już te punkty . _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mojram

|
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 15:28 Temat postu: :) |
|
|
| Tak, wszystko się już zgadza. Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie. |