| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
yen

|
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 16:33 Temat postu: Również fauna ale... |
|
|
Ja również mam pytanie czy ktoś mógłby polecić mi jakiś ładny album o zwierzętach? Zależy mi na ładnych i w dużej ilości fotografiach oraz rzetelnych opisach. Z góry dziękuję za pomoc  _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gdzieś_tam

|
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 16:43 Temat postu: |
|
|
Znam jeden piękny album (dla dzieci) z dużymi obrazkami, bardzo ładnie graficznie przedstawiony, z ciekawostkami, opisami. to jest "Świat Zwierząt encyklopedia dla dzieci" wyd. Egmont. W tej "encyklopedii" występują postacie Disney'a, więc jest raczej przeznaczona dla dzieci. Chyba z taką myślą powstała.
Czy może chodziło Ci o coś typu atlasu? Niekoniecznie dla dzieci?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 16:52 Temat postu: |
|
|
Nie, nie dla dzieci. Taki normalny 'dla dorosłych' że tak powiem skromnie:P _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gdzieś_tam

|
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 16:58 Temat postu: |
|
|
Tak też myślałam. W takim razie spróbuj z tym: http://www.gandalf.com.pl/b/swiat-zwierzat-E/
Wydaje mi się, że gdzieś to nawet mam, ale nie jestem pewna. Byc może mi się pomyliło z czymś innym. W każdym razie jestem pewna, że idealnie pasuje do Twojego opisu.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 20:47 Temat postu: |
|
|
Dziękuję bardzo myślę, że to jest coś czego szukałam. I cena jest dość przystępna. Pięknie dziękuję za pomoc  _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gdzieś_tam

|
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 13:44 Temat postu: |
|
|
Zawsze do usług.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 8:26 Temat postu: |
|
|
W poniedziałek będę zamawiać bo zastrzyk gotówki będzie;) _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Akore

|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 23:24 Temat postu: |
|
|
Gdyby ktoś szukał to polecam naprawdę pięknie zrobiony album:
Thomas Marent "Wilgotne lasy równikowe" Pod znakiem Nationalu Geographic
Ja byłem zachwycony ogromem i wytrwałością Autora.
Niestety cena to ok. 100zł
(mam ) _________________ SZsszkyk... kropka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wilku

|
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 1:34 Temat postu: |
|
|
yen to ja poproszę o recenzję tego albumu
a gdybyś szukał/a np. konkretnych, tematycznych, to dla przykładu ja polecam ten (o ptakach): http://www.gandalf.com.pl/b/ptaki-J/
jest dość drogi, ale ma mnóstwo pięknych zdjęć (sam format albumu jest znaczny:D) -oglądałam go, prawdziwe cudo (wg.mnie) - były tam gatunki których nawet nie znałam, a to już coś! Sama się przymierzam, żeby go kupić  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
justyna1988

|
Wysłany: Wto Lut 01, 2011 21:10 Temat postu: |
|
|
Akore zgadzam się, album Wilgotne lasy równikowe, ale również Rafy koralowe są przepiękne. Świetne jakościowo zdjęcia i ciekawe opisy. Co do ceny to u mnie w księgarni były one przecenione na 29 zł, więc jak widać, czasami warto poszperać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|