Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Miało być hobby, a więc...
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Książki Inne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
yen

PostWysłany: Nie Cze 14, 2009 8:44    Temat postu: Miało być hobby, a więc... Odpowiedz z cytatem

Miało być hobby, a więc... Zapraszam do pisania o Waszych zainteresowaniach. Co lubicie? Za co dalibyście się pokroić?

Zacznijmy może od wątku troszkę motoryzacyjnego. Czy ktoś lubi F1? Rączki do góry! Very Happy
gdzieś_tam

PostWysłany: Sro Cze 17, 2009 14:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak na razie nie znalazła się inna osoba, która lubi F1. Wink Albo nie napisała. Mnie osobiście takie wyścigi szybko nudzą. Max po 10 okrążeniach mam dosyć. Rolling Eyes Ciągle tylko zawodnicy jeżdżą w kółko, czasem ktoś wyprzedzi, czasem wypadek. Nie. To nie dla mnie.

Chyba najwięcej znajdziesz tutaj fanów książek.

A co z innymi, oryginalnymi ciekawymi zainteresowaniami? Czym możecie się pochwalić?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Madalleno

PostWysłany: Sro Cze 17, 2009 14:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mnie się chyba nudzi jeszcze przed dziesiątym okrążeniem Smile

A zainteresowania mam zwyczajne zupełnie Smile
Kermit

PostWysłany: Sro Cze 17, 2009 21:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja oglądam F1 co GP Wink I nie nudzi mi się ;P Ba oglądam też kwalifikacje, a nawet się zdarza, że trening ;D No ale nie ukrywam, że moje zainteresowanie tym sportem zaczęło się odkąd Kubica jeździ ... Wcześniej też coś tam wiedziałem o tym sporcie, ale to takie sporadyczne wiadomości Smile Choć teraz też nie mogę powiedzieć, że w tym "siedzę" - owszem oglądam, czytam na ten temat, ale nie siedzę w tym całym sobą Smile Takie małe hobby Smile

Kermit.
Powrót do góry
Wachu

PostWysłany: Czw Cze 18, 2009 6:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ekstraklasa dla ŁKSu Smile))
West Ham United

ale ostrzegam przed dyskusją, jestem fanem, ale nie kibolem. Z jednej strony mam świat meczy i moich klubów, z drugiej edukacji, w której pracuje i której jako tako się poświęcam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
yen

PostWysłany: Czw Cze 18, 2009 17:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A propo wypowiedzi Wacha to się nie wypowiadam, bo się nie znam i nie wiem o co chodzi;p A propo F1 to ja treningów nie oglądam, kwalifikacje to różnie. I mnie to nie nudzi ja lubię oglądaćWink Zwłaszcza GP na torze ulicznym w Monte Carlo;) Ale też nie jestem chodzącą encyklopedią w tym temacie;) Również jest to takie moje małe hobby, ale oglądam już długo, można powiedzieć, że to tradycja, bo oglądał dziadek, ogląda ojciec i ja też oglądam;) A inne zainteresowania? Może łyżwiarstwo figurowe? Razz
gdzieś_tam

PostWysłany: Pią Cze 19, 2009 20:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

yen, trenujesz, czy po prostu się interesujesz?
Powrót do góry
yen

PostWysłany: Sob Cze 20, 2009 12:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oj gdzie tam;p Mam zwolnienie z w-f od 5 klasy podstawówki (astma:( )
Interesuję się, ale tak jako hobby, nie mogę się pochwalić jakąś super wiedzą na ten temat. Wolę oglądać jednak łyżwiarstwo figurowe mężczyzn, niż kobiet czy par. Faceci jeżdżą wydaje mi się, najefektywniej. No i dla mnie legendą jest Jewgienij Pluszczenko. Zrezygnował już z jeżdżenia, ale ostatnio doszły mnie słuchy, że ma powrócić na światowy lód. Mam nadzieję, że będzie to prawda;)
pipi

PostWysłany: Pon Cze 22, 2009 13:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mnie F1 też jakoś specjalnie nie kręci, raczej nie oglądam sportu, chyba że coś mnie najdzie a wtedy to może być boks, bilard a z samochodów to chyba Monster Jam.
Powrót do góry
Kermit

PostWysłany: Wto Cze 23, 2009 11:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

F1 jest bardzo ciekawym sportem - oczywiście jeśli nie patrzy się tylko na to pod względem roszad na torze Smile Zauważcie kto teraz wygrywa, kto wygrywał na początku tego sezonu a kto w zeszłym? Smile Czy to nie jest fajne oglądać takie zwroty akcji? tutaj każdy może zaskoczyć pozostałych kierowców Very Happy

A Monster Jam miałem pod domem praktycznie Smile Nie poszedłem bo jakoś nie ciągnęło mnie żeby to zobaczyć.

Kermit.
Powrót do góry
pipi

PostWysłany: Wto Cze 23, 2009 14:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

---------- 16:52 23.06.2009 ----------

Ale hobby to przecież nie tylko sport. Może ktoś ma inne, oprócz książek dzięki którym trafił na to forum, może ktoś coś zbiera/kolekcjonuje, uprawia, hoduje, modeluje, itd, itp.

---------- 16:56 ----------

[quote="

A Monster Jam miałem pod domem praktycznie Smile Nie poszedłem bo jakoś nie ciągnęło mnie żeby to zobaczyć.

Kermit.[/quote]
A ja chciałabym sobie na to popatrzeć Smile
Powrót do góry
Edyta
Moderator

PostWysłany: Wto Cze 23, 2009 15:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moje hobby to: koszykówka, książki oraz... zbieranie ołówków Very Happy.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
yen

PostWysłany: Wto Cze 23, 2009 22:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Serio zbierasz ołówki? Opowiedz mi coś więcej o swojej kolekcji:)
Edyta
Moderator

PostWysłany: Sro Cze 24, 2009 12:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Serio, serio Cool.
Nie wiem, ile już mam ołówków. A mam ich sporo, mieszczą się w 5 kubkach-pojemnikach, kilka innych (z Kanady od kumpeli) nadal jest zapakowane (tak, jak kredki). Ważna jest dla mnie oryginalność ołówka: czy to pod względem kształtu (powyginane, dopasowane do palców(, czy to pod względem wielkości i grubości (supercienkie czy wielkie, jak np. w Zakopanem są), oczywiście pod względem 'ubranka' czyli naklejki, obrazka na ołówku (im bardziej kolorowe i niepowtarzalne tym lepiej; także 'zwykłe' ale z napisem made in dane państwo/miasto są dla mnie cenne, bo światowe Smile) oraz pod względem dodatku, czyli np. zamiast gumki na górze główka dziewczynki lub piłeczka, lub jakiś zwierzak. Co jakiś czas je oglądam, porządkuję (np. jak używałam jakiś ołówek to się zmniejszył, więc przechodzi do innego pojemniczka), temperuję. Nie wyrzucam żadnego ołówka, staram się używać rożnych, by jak najmniej dany zużyć, a przestaję używać ołówek jak ma mniej więcej 1/3 swojej pierwotnej wielkości. A tak generalnie to teraz to już w ogóle mało ołówka używam. Teraz to już tylko kolekcja dla oka Very Happy.
Powrót do góry
franka76

PostWysłany: Sro Cze 24, 2009 22:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Będę może mało oryginalna ale... moje hobby to sport Very Happy Z tym ze jak najbardziej czynnie uprawiany. Z zestawu "stałego" uprawiam: tenis ziemny, MTB/trekking, narciarstwo zjazdowe, narciarstwo biegowe, pływanie, jazda na rolkach. Jeszcze kilka lat temu startowałam w amatorskich zawodach MTB (z sukcesami:) ) Jakis czas temu spełniłam swoje marzenie o spróbowaniu windsurfingu Smile Zakochałam sie w tym sporcie, od kiedy pierwszy raz zobaczyłam deskę i wiedziałam, ze kiedys muszę spróbować. Spróbowałam i zapałałam miłościa absolutną. Mam nadzieję, że kiedyś bedę mogła sobie pozwolić na wykupienie porządnego kursu Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Książki Inne Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 1 z 6

Skocz do: